TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave za Start-up akademiju u Buzetu

NOVOSTI
28.12.2018. 9:48:00

Prijave za Start-up akademiju u Buzetu
Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Edukacija se provodi u suorganizaciji s IDA-om te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin, a podržavaju ga HBOR, Zagrebačka Banka i TV Nova.

Prva Start-Up akademija održala se u Puli od 4. do 6. prosinca 2018. (u terminima od 16 do 20 sati) u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Nakon Pule uslijedila su izdanja po ostalim gradovima u Istri – Rovinju i Poreču, a iduća će se održati u Buzetu, Umagu i Labinu.

Kroz trodnevnu edukaciju u Buzetu koja će se održati od 8. do 10. siječnja 2019. savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine iz različitih metoda i tehnika koje će vam biti korisne u vašem budućem poslovanju.
 

Sadržaj programa


  • Pametno poslovno planiranje – savladajte poslovni plan: stavite na papir i evaluirajte svoju poslovnu ideju.
  • Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva – Što osnovati, poduzeće ili obrt? Koji pravni oblik izabrati? Kako odrediti poslovno ime? Naučite kako osnovati trgovačko društvo, kako obrt, koliki su troškovi osnivanja, godišnji fiksni troškovi, plaća i ostale obaveze.
  • Kako prezentirati poslovnu ideju – pripremite se za prezentaciju svog projekta investitorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi.
  • Digitalizacija poslovanja i prodaje – kako prodati online, kako se uspješno uhvatiti u koštac s digitalnim marketingom (Facebook, Instagram, LinkedIn) i Google AdWordsima te kako napraviti web-stranicu saznat ćete u ovom predavanju.
  • Pogodnosti za poduzetnike – potpore, krediti za poduzetnike, potporne institucije i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

Predavači


Ove teme predstavit će vam stručnjaci iz prakse kroz dinamične edukacije i radionice. Neki od predavača su Domagoj Ostović (CEO Lloyds Design), Davor Škrtić (Eurokonzalting), Toni Milovan (CEO FWD), Dario Zorić (poslovni trener iz područja osobnog razvoja i poduzetništva), Amel Hadžipašić, Teuta Molnar (Start-Up udruga), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Matea David (iTočka), Kristina Peršić (Travel Istria), Ivana Marić (Master Holiday)…
 

Kome je namijenjena akademija


Start-Up akademija namijenjena je studentima, poduzetnicima, profesionalcima, zaposlenim i nezaposlenim osobama, OCD-ima te sve ostalim zainteresiranima za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Akademija je namijenjena i onima kojima trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije iz navedenih područja.
 

Što dobivaju sudionici?


Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije dobivate certifikat o završenoj Startup akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će vam pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja.

Što dobivaju poduzetnici početnici? Za njih je Start-Up akademija edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Što dobivaju postojeći poduzetnici? Oni na Start-Up akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, dobiti informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast, povezati se i sklopiti suradnje s ostalim poduzetnicima, pronaći kupce i dobavljače te potencijale zaposlenike.

Rok za podnošenje prijava je 7. siječnja 2019. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme putem linka
 
Više o Start-up akademiji saznajte na linku, a možete ih pratiti i na Facebook stranicama

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se