TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se za prostor u Poduzetničkom inkubatoru u Barbanu

NOVOSTI
27.8.2019. 9:27:58

Prijavite se za prostor u Poduzetničkom inkubatoru u Barbanu
Općina Barban je, s projektnim partnerima Općinom Svetvinčenat i Općinom Žminj, u sklopu projekta "Poduzetnički inkubator Barban - Centar poduzetničke kreativnosti" objavila javni poziv za iskaz interesa za korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Barban

Na poziv se mogu odazvati svi start up poduzetnici i oni  postojeći. Cilj je pomoći poduzetnicima u njihovim prvim godinama poslovanja.  

Na raspolaganju je korištenje 8 prostora prosječne površine 12,42 m2 u mjestu Šajini. Uredi su opremljeni uredskom opremom, računalima i internetom, a korisnicima su na raspolaganju i sala za sastanke te parkirno mjesto.  

Prijavitelji su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju

  • pravilno i u potpunosti ispunjen prijavni obrazac
  • izvadak iz sudskog/obrtnog registra
  • kopiju osobne iskaznice vlasnika trgovačkog društva / nositelja obrta
  • potvrdu da ne postoje dugovanja prema Poreznoj upravi (ne stariju od 30 dana)
  • BON 2 ili SOL 2 za sve poslovne račune, izvod iz registra poslovnih računa FINA-e
  • potvrdu o nagradama/priznanjima (u slučaju da je relevantno)
  • izjavu o broju zaposlenih (ako je primjenjivo)

Zahtjev za korištenje prostora u Poduzetničkom inkubatoru Barban, uz pripadajuće priloge, potrebno je dostaviti poštom u zatvorenoj omotnici na adresu: Općina Barban, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i društvene djelatnosti, Barban 69, 52207 Barban, osobnom predajom u Upravni odjel za financije, gospodarstvo i društvene djelatnosti Općine Barban ili e-mailom: info@barban.hr. Na omotnicu je potrebno upisati i podatke o zainteresiranoj osobi/društvu, uz naznaku: ISKAZ INTERESA za korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Barban. 

Rok za prijavu poduzetnika je 31. prosinca 2019. godine ili do popunjenja kapaciteta. 


Za više informacija o Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo i društvene djelatnosti Općine Barban, i to ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 sati, utorkom od 8:00 do 17:00 sati ili petkom od 7;00 do 14:00 sati osobno ili telefonom na 052 567 635. 
 
 
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se