TRAŽIŠ? NAĐI.

Taxi boat Rovinj: Privatna tura za razgled rovinjske panorame

ŠTO, GDJE, KAKO...?
7.5.2019. 12:29:00

Taxi boat Rovinj: Privatna tura za razgled rovinjske panorame
Rovinj tijekom ljetne sezone privlači velik broj turista, a ako želite pobjeći od gradskih gužvi i sparina, najam plovila možda je idealno rješenje za vas. Taxi boat Rovinj svojim klijentima nudi usluge najma broda, prijevoz na željene destinacije kao i izlete zapadnom istarskom obalom na kojima možete upoznati rovinjsku panoramu

Taxi boat Rovinj 


Jedan od posebnih načina na koji možete doživjeti grad Rovinj jest ploveći Jadranskim morem, s pogledom na panoramu grada i rovinjski arhipelag. Taxi boat Rovinj tijekom sezone svakodnevno nudi uslugu prijevoza putnika brodom

Sve je više putnika koji u neku destinaciju žele doći morskim putem, stoga je ovo poduzeće u svoje usluge odlučio uvrstiti i taxi prijevoz brodom tijekom kojeg putnici mogu razgledavati obalne gradove iz sasvim nove perspektive. Taxi boat usluga posebice se frekventna na relaciji Poreč – Pula, i to od Uskrsa do studenog. 
 
Taxi boat Rovinj, rent a boat 

Privatne ture brodom iz Rovinja


Rovinj je okružen brojnim prirodnim ljepotama, a privatne ture Taxi boata Rovinj uključuju izlete brodom. Ploviti istarskom obalom, razgledavati rovinjske otoke, usidriti se u predivnim uvalama te uživati u suncu i moru zvuči kao idealan odmor. 

Taxi boat Rovinj organizira kratke izlete brodom na kojima možete doživjeti panoramu rovinjskih otoka i otočića: Sv. Katarina, Sv. Andrija, Maškin, Šturago, Sv. Ivan, Banjole itd., a osim panoramskog razgleda možete rezervirati i izlete u Limski kanal, Kamenjak, Pulu, Brijune i razgledati istarsku obalu.

Izleti se organiziraju brodom dužine 10 metara i širine 3,5 metara, a po dogovoru je moguće isplanirati individualan izlet, noćni party na brodu, turu uz zalazak sunca i dupine (dolphin safari), ovisno o vašim željama. 
 
Privatne ture, izlet brodom, Rovinj 

Rent a boat Rovinj


Plovila u vlasništvu Taxi boata Rovinj moguće je unajmiti sa ili bez skipera. Ako želite vožnju prepustiti iskusnoj osobi, preporučujemo vam rentanje brodice sa skiperom, kako biste vi bezbrižno uživali u vožnji i dobrom društvu. Naš stručni član posade predložit će vam najbolja mjesta koja morate vidjeti i otkriti vam skrivene uvale, špilje i vizure. 
 
Rent a boat Rovinj 

Treba li vam prijevoz u željenu destinaciju ili želite isplanirati izlet brodom prilagođen upravo vama, kontaktirajte Taxi boat Rovinj, zaplovite rovinjskim akvatorijem i upoznajte najljepše plaže u okolici. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se