TRAŽIŠ? NAĐI.

U Vrsaru vas čeka polupodmornica kojom možete istražiti podvodni svijet

ŠTO, GDJE, KAKO...?
13.8.2018. 13:50:49

U Vrsaru vas čeka polupodmornica kojom možete istražiti podvodni svijet
Provodite odmor u Istri i želite doživjeti novo iskustvo? Turistička polupodmornica u Vrsaru nešto je što morate isprobati. Prava atrakcija i odličan provod za obitelji s djecom, prilikom kojeg možete otkriti sve čari vrsarskog akvatorija. 

Turistička polupodmornica u Vrsaru


Turistička polupodmornica ili semisubmarine spada u flotu turističkih brodova u Istri. Vožnjom u ovoj vrsti plovila zapravo možete razgledavati obalu panoramski, ali i podvodno! Gornji dio trupa polupodmornice cijelo se vrijeme nalazi iznad morske površine, dok donji dio trupa obično dopire do 1,5 metara ispod površine. 

Za vrijeme jednog izleta i jedne vožnje plovilom možete doživjeti dva različita svijeta, razgledati raznolikost biljnog i životinjskog svijeta Jadrana, ali i uživati u pogledu na otvoreno more. Donji dio trupa polupodmornice zapravo je klimatizirana i ostakljena podvodna kabina kroz koju možete pratiti što se događa duboko pod morem. 
 
Lux Perfectum, Vrsar, Semisubmarine izleti polupodmornicom 

Izleti polupodmornicom u Vrsaru


Lux Perfectum svima zainteresiranima nudi vožnju polupodmornicom i izlet u trajanju od 45 minuta. Tijekom izleta ćete provesti 30 minuta u razgledavanju podmorja, a preostalih 15 minuta predstavljaju panoramski pogled na obalu Vrsara. Ovaj svojevrsni pokretni akvarij otkrit će vam čarobni podvodni svijet i razne biljne i životinjske vrste koje obitavaju u dubokom plavetnilu.  

Izlet možete bukirati tijekom čitavog dana, a poseban je doživljaj noćna vožnja i razgled podmorja po mraku, uz osvjetljenje reflektora. 
 
Lux Perfectum, Vrsar, Semisubmarine, izleti polupodmornicom 

SemiSUBMARINE happy hour i promotivne cijene


U 8:00 i 22:00 traje tzv. happy hour, kada Lux Perfectum nudi izlete polupodmornicom po promotivnim cijenama. Samo u ovom periodu dana možete ostvariti popuste na semiSUBMARINE izlet, i to po principu 3+1 osoba gratis ili 4+2 osobe gratis. 
 
Lux Perfectum, Vrsar, semisubmarine, happy hour 

Poželite li zamijeniti puko panoramsko razgledavanje Vrsara drugačijim doživljajem, Lux Perfectum povest će vas u novu avanturu. Jedinstveno iskustvo i ekskluzivno razgledavanje vrsarskog akvatorija možete rezervirati slanjem upita, a što se još krije u ponudi ove tvrtke, pogledajte na stranicama eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se