TRAŽIŠ? NAĐI.

Želite li naučiti kako voditi osobne financije? Prijavite se na besplatne radionice u Puli!

NOVOSTI
24.1.2019. 9:34:07

Želite li naučiti kako voditi osobne financije? Prijavite se na besplatne radionice u Puli!
Prošlogodišnji uspjeh i pozitivna reakcija sudionika potaknula je Fakultet ekonomije i turizma "dr. Mijo Mirković" da i u 2019. godini organizira besplatnu edukaciju o temama  iz financijske kulture. Radionice su namijenjene građanima Pule i Istarske županije, posebice onima koji za vrijeme školovanja nisu imali previše dodira s razvijenim investicijsko-štednim proizvodima i uslugama koje su danas na raspolaganju. 

Kroz ciklus radionica "Osobne financije - upravljanje kućnim budžetom" polaznicima će se na jednostavan i razumljiv način pojasniti najvažniji financijski pojmovi i područja

Radionica će se održati u nekoliko navrata: 

  • Važnost uravnoteženog osobnog budžeta – petak, 15. 2. 2019.
  • Bankovno financiranje i štednja – ponedjeljak, 18. 2. 2019. 
  • Osobne investicije i investicijski fondovi – srijeda, 20. 2. 2019. 
  • Tržište kapitala i mirovinski fondovi – četvrtak, 21. 2. 2019. 
  • Porezna pismenost i proračun – petak, 22. 2. 2019. 

Sva predavanja održavat će se u dvorani 404 na FET-u u navedenim terminima, u trajanju od 17 do 20 sati. Za sudjelovanje na edukaciji nije potrebno posebno predznanje niti završeno akademsko obrazovanje. 

Radi bolje organizacije prijave su obvezne, a mogu se izvršiti online putem do 13. veljače 2019. do 15:00 ili pozivom na broj 052 377 004. Ako imate dodatna pitanja u vezi radionica, svoj upit možete poslati na e-mail: fet-radionice2019@unipu.hr.

Prijava na radionice

(I: eIstra.info / fet.unipu.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se