TRAŽIŠ? NAĐI.

Znate li što je najbitnije kod gradnje kuće? (video)

PODUZETNIČKE PRIČE
21.4.2017. 12:56:00

Znate li što je najbitnije kod gradnje kuće? (video)
S obzirom na užurban način života, danas kuća predstavlja oazu mira i opuštanja, siguran bijeg od stresne svakodnevnice. Ukoliko planirate izgradnju obiteljske kuće, bitno je pametno planirati i pravovremeno se informirati, te nikako ne brzati s odlukama, kako bi osigurali kvalitetu i potpuno zadovoljstvo u konačnici.
 
Najbitniji korak kod gradnje kuće je onaj prvi korak, a to je izbor kvalitetnog izvođača radova; građevinske radove prepustite u ruke stručnjaka. Oni će vam dati najbolje savjete, unaprijed isplanirati troškove, sugerirati promjene i istaknuti ono na čemu ne smijete nikako štedjeti. 
 
 

Gradnja kuće najsigurnija je uz dobre građevinare


Sve radovi i eventualne nedoumice bit će lakše prebroditi uz dobre majstore i građevinare. Razgovarali smo s građevinskim obrtom Goldfren iz Pazina za niskogradnju, transport i ostale građevinske radove, koji su u ovom poslu više od 20 godina. Sa svojim bogatim iskustvom, uvijek su u korak s vremenom, nudeći svojim klijentima samo najkvalitetnije radove; kako kažu, na vama je samo da izrazite svoje želje, nakon čega oni odrađuju posao odraditi upravo onako kako ste zamislili.

S radom je obrt započeo 1993. godine, kada njegov vlasnik i osnivač Elvis Aničić započinje proizvodnju i prodaju dijelova za motorna vozila. 1997. godine kreću s iskopima, a 2000. godine s niskogradnjom. U opisu svojih usluga nude izgradnju kuća, visoki roh bau, kao i armirani beton, zidove, potporne zidove, radove u niskogradnji i pripreme. 
 
 
 

Povjerenje i zadovoljstvo klijenata njihov je najveći uspjeh, što potvrđuju i brojne reference. Zemljane radove vršili su za nekoliko velikih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, a građevinske radove i niskogradnju za Istarski ipsilon, zračnu luku Pula i mnoge druge velike objekte. Ono što ih najviše veseli su obiteljske kuće; stvaranje sigurnog doma iz snova, u suradnji s klijentom. 

Obratite se obrtu Goldfren za izgradnju vaše obiteljske kuće i kvalitetno odrađene radove, jer došlo je vrijeme kada dugo željene promjene postaju stvarnost. U nastavku pogledajte video reportažu, a za više informacija posjetite eIstra.info


(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se