Pošalji upit
Slanje…
O nama

Proizvodnja i prodaja vina

Vina Anđelini  nasljeđe su obitelji Velan i Anđelini koje na području Velanovog Brijega spajaju istarsku klimu, tlo, tehnologiju i svoju ljubav prema vinovoj lozi u vina dokazane kvalitete.
 
Južno i jugoistočno od Pazina pa sve do Gračišća protežu se vinogradi na površini od 14 ha. Specifičnost naših vinograda je da se protežu do visine od 474 m.n.v., zbog čega su najviši u Istri, a i mnogo šire.
 
Vinogradi se nalaze na različitim tlima, položajima i ekspozicijama; iz njih dobijemo grožđe vrhunske kvalitete koje je izvrsna podloga za proizvodnju naših vina.

Naš vinograd sadrži 60 tisuća čokota raznog sortimenta, posebice Malvazije, Chardonnaya, Merlota, Cabernet sauvignona i Muškata, koja dobivaju visoka odličja u Hrvatskoj i u svijetu.
 
Posebno je značajno zlatno odličje dobiveno na Decanteru, poznatom Wine tasting eventu u Londonu, održanom  2018.godine, za vino Domenico Cuvee.
 
Najmlađi član linije vina Anđelini Centrum je čisti Cabernet sauvignon, odležavan u hrastovim barrique bačvicama 12 mjeseci. Dozrijeva u samom srcu Istre, a savršenu simfoniju okusa piše uz tunu na žaru, lungić ili pečene kestene.

Degustacija vina - Kušaona vina

U podrumu naše stoljetne kamene kuće nalazi se ugodni prostor za degustaciju naših vina i ostalih proizvoda. Upravo u tom podrumu započela je povijest proizvodnje vina u našoj obitelji.
Degustacijska sala ima 50 sjedećih mjesta. Molimo vas da nas prije svog dolaska kontaktirate kako bi vam organizirali što kvalitetniju degustaciju!
 
Vina Anđelini Pazin
 
Proizvodi i usluge
Pazinska Malvazija
Malvazija Istarska
Magdalena Cuvee
Filomena
Rose
Domenico Cuvee
Pjenušac d'Angelo
Centrum
 
Vina Pazin

 
 

Proizvodnja meda i pčelinjih proizvoda

Iako je naš glavni proizvod vino, proizvodimo i med te druge pčelinje proizvode. Pčelarstvo je također naša desetljećima duga tradicija. Najviše proizvodimo bagremov med, a nešto manje kesten i med od lavande, ovisno o prašnim prilikama.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više