TRAŽIŠ? NAĐI.

VINA ANĐELINI

Proizvodnja, prodaja, degustacija, meda, winery, wine tasting, central Istria
Naziv poslovnog subjekta:    VINA ANĐELINI
  Velanov Brijeg 42, Pazin 52000

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Ranko Anđelini
https://www.andjelini-vina.hr/
https://www.eistra.info/vina-andjelini/
www.instagram.com/andjeliniwinery/
Pridruži se
O NAMA

Proizvodnja i prodaja vina

Vina Anđelini  nasljeđe su obitelji Velan i Anđelini koje na području Velanovog Brijega spajaju istarsku klimu, tlo, tehnologiju i svoju ljubav prema vinovoj lozi u vina dokazane kvalitete.
 
Južno i jugoistočno od Pazina pa sve do Gračišća protežu se vinogradi na površini od 14 ha. Specifičnost naših vinograda je da se protežu do visine od 474 m.n.v., zbog čega su najviši u Istri, a i mnogo šire.
 
Vinogradi se nalaze na različitim tlima, položajima i ekspozicijama; iz njih dobijemo grožđe vrhunske kvalitete koje je izvrsna podloga za proizvodnju naših vina.

Naš vinograd sadrži 60 tisuća čokota raznog sortimenta, posebice Malvazije, Chardonnaya, Merlota, Cabernet sauvignona i Muškata, koja dobivaju visoka odličja u Hrvatskoj i u svijetu.
 
Posebno je značajno zlatno odličje dobiveno na Decanteru, poznatom Wine tasting eventu u Londonu, održanom  2018.godine, za vino Domenico Cuvee.
 
Najmlađi član linije vina Anđelini Centrum je čisti Cabernet sauvignon, odležavan u hrastovim barrique bačvicama 12 mjeseci. Dozrijeva u samom srcu Istre, a savršenu simfoniju okusa piše uz tunu na žaru, lungić ili pečene kestene.

Proizvodnja meda i pčelinjih proizvoda

Iako je naš glavni proizvod vino, proizvodimo i med te druge pčelinje proizvode. Pčelarstvo je također naša desetljećima duga tradicija. Najviše proizvodimo bagremov med, a nešto manje kesten i med od lavande, ovisno o prašnim prilikama.
 
 
Vina Anđelini Pazin
 

Degustacija vina - Kušaona vina

U podrumu naše stoljetne kamene kuće nalazi se ugodni prostor za degustaciju naših vina i ostalih proizvoda. Upravo u tom podrumu započela je povijest proizvodnje vina u našoj obitelji.
Degustacijska sala ima 50 sjedećih mjesta. Molimo vas da nas prije svog dolaska kontaktirate kako bi vam organizirali što kvalitetniju degustaciju!
PROIZVODI I USLUGE

Pazinska Malvazija
Malvazija Istarska
Magdalena Cuvee
Filomena
Rose
Domenico Cuvee
Pjenušac d'Angelo
Centrum
 
Vina Pazin

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"VINA ANĐELINI" se nalazi u ovim kategorijama
vino, istarska autohtona vina, vinarija, vinograd, vinogradarstvo, proizvodnja vina, meda, pčelinjih, pčelarskih proizvoda, malvazija, vinarstvo, vinar, chardonnay, merlot, cabernet sauvignon, muškat, med, pčelinji, pčelarski proizvodi

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se