TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica: Kako prijaviti projekt na EU fondove

NOVOSTI
30.3.2016. 7:42:42

Radionica: Kako prijaviti projekt na EU fondove
 
Udruga ZUM u sklopu projekta Info-centar za mlade Pula koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, poziva zainteresirane mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina da se prijave na besplatnu Edukaciju pisanja i pripremanja projekata za europske natječaje.
Radionica će se održati od 4. do 7. travnja, u popodnevnim satima od 17 do 20 sati, na pulskom Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković.
Polaznici radionice naučit će gdje i kako pratiti natječaje za bespovratna sredstva, kada se i kako može prijaviti projekt, kako pripremiti projektnu dokumentaciju, kako povećati mogućnost prolaska projekta te kako provoditi projekt u skladu sa svim pravilima i procedurama. Radionica uključuje praktičan rad na pripremi projekta.
 
Edukaciju će održati Kristina Rabar i Nada Katić, konzultantice za pisanje i provedbu EU projekata iz tvrtke Optimus Consulting.
 
Edukacija će se održati za 15-ero polaznika te je važno rezervirati svoje mjesto na mail info@mladipula.org ili na telefon 099 252 94 88. U svojoj prijavi  potrebno je navesti ime i prezime polaznika, datum rođenja i godine.
 
Prednost pri upisu na radionicu ostvarit će nezaposlene mlade osobe, pa je poželjno da kandidati, ukoliko zadovoljavaju taj uvjet, da istaknu to u svojoj prijavi.
 
Prijave se primaju dok se ne popuni kvota.

(I:mladipula.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se