TRAŽIŠ? NAĐI.

BOBOLO GOURMET

kulinarski tečajevi, škola kuhanja, kuharstvo, slastičarstvo
Naziv poslovnog subjekta:    BOBOLO GOURMET
  Buići 60, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Enio Deković
http://www.bobologourmet.hr/
https://www.eistra.info/bobolo-gourmet/
Pridruži se
O NAMA

Bobolo Gourmet projekt je koji je nastao iz ljubavi prema kulinarstvu i želje da se ta ljubav, osjećaji, maštanja, kao i kulinarska znanja i vještine, prenesu na sve ljubitelje kuhanja i dobre hrane.
 
Naši su tečajevi kuharstva i slastičarstva prilagođeni kuharima početnicima, amaterima i svima onima koji žele naučiti kuhati ili usavršiti svoje kulinarske vještine. Živimo da bismo učili, a učimo da bismo bili ispunjeni, sretni i bolji ljudi, zato vas pozivamo na ovo zajedničko kulinarsko usavršavanje koje će vam dati odgovore na pitanja kako lakše, kvalitetnije i bolje kuhati, te pripremati obroke za pamćenje!
 
Imajući na umu kako je hrana neophodan pokretač života, prilika za zdrav život, radost i druženje, pripremamo slow food i kuhamo bez žurbe i stresa. Zato je naš simbol puž, koji se na lokalnom narječju nastalom miješanjem istarskog dijalekta i talijanskog jezika kaže "bobolo".
 
Bobolo Gourmet omogućit će vam da i vi postanete pravi chef svoje kuhinje, te da naučite pripremati deserte i slastice kojima nitko neće moći odoljeti!
  
 

Jednodnevne radionica srijedom:

20.03.2019. Ručak za 30 minuta – mesni menu
27.03.2019. Domaća jela
03.04.2019. Ručak za 30 minuta – riblji menu
10.04.2019. Jela za Uskrs
17.04.2019. Šparoge blues
Radionice se održavaju od 17,00 do 21,00 sat.
Cijena po osobi za jednodnevne radionice 250,00 kn. Prijavite se ovdje
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Tečajevi kuhanja i slastičarstva za amatere i početnike u kuhanju 

 
 
Naši vrhunski chefovi i iskusni predavači olakšat će vam svladavanje osnovnih vještina u kuhinji. Naučit će vas s ljubavlju birati namirnice za svoja jela, što i kako pripremiti u vremenu koje možete izdvojiti za kuhanje, kako odabrati odgovaraujće morske plodove i pravilno se informirati pri kupnji mesa, kako odrediti količinu namirnica prema broju gostiju i mnoge druge korisne stvari.
 
Na tečaju kuharstva ćete također naučiti pripremati razne bazne temeljce, peći više vrsta kruha, kuhati raznu tjesteninu i palentu, dok ćete na tečaju slastičarstva naučiti pripremati deserte za razne prilike i ponuditi odgovarajuće piće za svaku prigodu.
 
Svaki će polaznik po završetku tečaja dobiti recepte za sva jela obrađena na tečaju!
 

 
REFERENCE


članak bobolo gourmet
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"BOBOLO GOURMET" se nalazi u ovim kategorijama
kulinarski tečajevi, programi, škola kuhanja, kuharstvo, slastičarstvo, izrada slastica, priprema hrane, kuhinja, početnici, kuhari amateri

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se