Pošalji upit
Slanje…

ČIŠĆENJE GRAČIĆ

Servis za čišćenje apartmana, kuća za odmor, čišćenje nakon građevinskih radova, održavanje okućnica

Lamija Gračić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Gračić čišćenje - servis za čišćenje i održavanje u Puli

Gračić servis za čišćenje vaš je pouzdan partner u čišćenju i održavanju privatnih, poslovnih i turističkih objekata. Uz stručan i pedantan tim koji je posvećen svakom detalju, nudimo dubinsko čišćenje, završno čišćenje nakon građevinskih radova, čišćenje apartmana, kuća za odmor i jahti, stubišta u stambenim zgradama, uredskih prostora i drugih objekata.
 
ciscenje apartmana
 
Opremljeni smo i auto dizalicom koju koristimo za čišćenje oluka i krovova i pranje stakala na visini. Usluge kompletiramo održavanjem vrtova i okućnicaBazirani smo u Puli, ali naše su usluge dostupne širom Istre.
 

Čišćenje apartmana, vila i kuća za odmor

Čistoća je temelj gostoljubivosti, stoga je naš cilj osigurati da svaki kutak turističkog objekta odražava visoke standarde i osigurava ugodan boravak vašim gostima. Specijalizirani smo za generalna čišćenja te čišćenja između smjena gostiju u apartmanima, kućama za odmor, bungalovima i luksuznim vilama. Koristimo vrhunska sredstva za čišćenje te pedantno čistimo svaku površinu. 
 
ciscenje jahti  

Čišćenje jahti, brodova i jedrilica

More, sol i vjetar ostavljaju svoj trag na plovilima svih vrsta. Prilikom čišćenja koristimo provjerene metode i proizvode nakon kojih su svaka jahta, brod, jedrilica te druga plovila spremna za doček gostiju. Radimo isključivo sa sredstvima za čišćenje koja ne oštećuju površine na brodu.
 

Dubinsko čišćenje namještaja, automobila i tepiha

Uspješno uklanjamo najtvrdokornije mrlje s garnitura, fotelja, tepiha i unutrašnjosti automobila. Dubinsko čišćenje preporučujemo provoditi barem jednom godišnje ili češće radi li se o turističkim objektima ili taxi vozilima
 
Nakon dubinskog čišćenja, vaš će namještaj, tekstil ili automobil biti osvježeni i dezinficirani - kao da ste ih tek nabavili!
 
Nazovite nas i zatražite ponudu usluge čišćenja skrojenu prema vašim potrebama!

Djelatnosti
 • Čišćenje i održavanje Pula
 • Čišćenje vila i kuća za odmor
 • Čišćenje apartmana i stanova
 • Čišćenje stubišta zgrada
 • Čišćenje nakon građevinskih radova
 • Dubinsko čišćenje tepiha, namještaja, automobila
 • Čišćenje ugostiteljskih objekata
 • Čišćenje jahti i brodova
 • Visokotlačno čišćenje fasada
 • Pranje prozora na visini - autodizalica
 • Čišćenje oluka i krovova
 • Košnja trave, rezidba živice
 • Održavanje vrtova i zelenih površina
 • Čišćenje zapuštenih zemljišta
 • Orezivanje stabala
 • Građevinski radovi Gračić
Proizvodi i usluge

Pranje fasade, prozora na visini, čišćenje oluka i krovova

Za sigurne radove na visinama, koristimo autodizalicu koja nam omogućuje pružanje usluga čišćenja fasada, žlijebova, krovova i pranje staklenih površina na kućama i zgradama.
 
ciscenje prozora
 
 
Čišćenje fasade obavljamo visokotlačnim peračem koji učinkovito uklanja prljavštine, alge i mahovinu i vraća im prvobitan izgled. Temeljito čistimo i oluke i time osiguravamo protok oborina bez prepreka od nakupljenog lišća i prljavštine.
 
Obavljamo i pranje stakala na teško dostupnim, visokim prozorima i staklenim stijenama uredskih i stambenih zgrada.
 

Uređenje i održavanje vrta i okućnica, košnja trave i orezivanje stabala

Prepustite nam brigu oko košnje trave, uređenja vrta, navodnjavanja, sadnje biljaka, orezivanja živica i stabala te čišćenja zapuštenih terena. Pružamo personaliziranu uslugu održavanja zelenih površina privatnih i poslovnih objekata, kuća i vila za odmor diljem Istre.
 
kosnja trave
 
Za orezivanje visokih stabala koristimo autodizalicu, a ostale radove u vrtu brzo i profesionalno odrađujemo uz pomoć suvremenih alata.
 
Za više informacija o uslugama, pošaljite nam upit ili nas nazovite. Zapratite nas i na Facebook-u!

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više