Pošalji upit
Slanje…
O nama

Gračić Gradnja - građevinski radovi i adaptacije

Tim Gračić Gradnja iz Pule bavi se gotovo svim građevinskim radovima a usluge pruža na cijelom području Istre. Rad tima Gračić temelji se na dugogodišnjem iskustvu, korištenju vrhunskih strojeva, opreme i materijala te individualanom pristupu s klijentima. 
 
zidarski radovi
 
Prilagođavamo se vašim željama i budžetu, a svakom povjerenom poslu pristupamo ozbiljno i odgovorno, bilo da se radi o složenim radovima gradnje kuće ili kućnim popravcima i adaptacijama.
 

Gradnja kuće - roh bau ili ključ u ruke

Gradnja kuće kompleksan je projekt, prepustite ga stručnjacima kojima vjerujete! Klijentima omogućujemo fleksibilne opcije gradnje kuće, prema mogućnostima i željama. Usluge koje pružamo kreću se od niske, srednje i visoke 'roh bau' gradnje u koju su uključeni zemljani radovi, postavljanje temeljne ploče, nosećih i pregrdanih zidova, krovišta, žbukanja, estriha i fasaderskih radova. 
 
Želite li pak bezbrižno ući u funkcionalnu kuću kojoj valja dodati još samo namještaj, kontaktirajte nas za uslugu gradnje po principu 'ključ u ruke' gdje odrađujemo i sve završne radove - ugradnju stolarije, postavljanje pločica i podnih obloga i sl.
 
krovopokrivac
 

Krovopokrivački i fasaderski radovi

Specijalizirani smo za postavljanje krovnih konstrukcija za objekte svih namjena, koristimo pouzdane tehnike i opremu te se vodimo vašim zahtjevima. Izvodimo i sve vrste fasada, od klasičnih, staklenih, drvenih te danas veoma popularnih - keramičkih fasadnih obloga.  

Adaptacija stanova i kupaonica

Precizno izvođenje adaptacijskih radova zahtijeva stručnost, pažnju prema detaljima i razumijevanje želja klijenata. Nakon detaljnog planiranja i dogovora, u adaptaciju kupaonica, kuhinja i drugih prostorija u stanu krećemo s pažnjom na svaki detalj. 
 
postavljanje plocica
 
Adaptacijski radovi uključuju sve od rušenja postojećih zidova i podnih obloga, postavljanja hidroizolacije pa do postavljanja keramike, stolarije i soboslikarskih radova.  
 

Gradnja bazena

Pružamo uslugu iskopa za bazene te izgradnje betonske školjke bazena svih dimenzija i oblika. Precizno slijedimo zadani projekt i pravila struke, radove obavljamo profesionalno i u najkraćem roku.
 
Nazovite nas i zatražite ponudu!
Djelatnosti
 • Gradnja kuće - zidarski radovi, roh bau, ključ u ruke
 • Fasaderski radovi
 • Krovopokrivački radovi
 • Strojno i ručno žbukanje
 • Adaptacije stanova, kupaonica
 • Gradnja bazena
 • Keramičarski radovi
 • Iskopi mini bagerom
 • Odvoz i dovoz materijala, odvoz šute
 • Ugradnja stolarije
 • Postavljanje estriha i glazure
 • Postavljanje hidroizolacije 
 • Kućni majstor - sitni kućni popravci
 • Održavanje zelenih površina i uređenje okoliša
 • Popločavanje dvorišta, postavljanje tlakavca
 • Čišćenje nakon građevinskih radova
Proizvodi i usluge

Iskopi mini bagerom, dovoz i odvoz materijala i šute

Mini bagerom uspješno izvodimo sve iskope, pa i one na teško pristupačnim, skučenim mjestima.
 
Kontaktirajte nas za iskope za kanalizaciju, vodu, struju, razne radove u vrtu i dr. Uz iskope nudimo i uslugu dovoza i odvoza materijala na i s gradilišta te odvoz i zbrinjavanje šute.
 
iskopi

Postavljanje keramičkih pločica

Postavljamo sve vrste keramičkih pločica, uključujući popularne pločice većih dimenzija. 
 
Svaka pločica pažljivo se postavlja, osiguravajući ravnomjerne fuge i savršeno poravnanje. Keramiku postavljamo na podove ili zidove svih prostorija u domu i vanjskim površinama, balkonima i terasama.
 

Ugradnja stolarije

Montiramo stolariju svih vrsta; PVC, drvene ili aluminijske prozore i vrata. Naš tim iskusnih majstora osigurava pravilno i precizno postavljanje za odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju te sigurnost objekta.
 

Usluge kućnog majstora

Posjedujući široko znanje i vještine u različitim područjima, brzo izvodimo i sve sitne popravke u domu.
 
silikoniranje  
Zamjena instalacija, silikoniranje, vodoinstalaterski popravci neke su od usluga koje obavljamo učinkovito i povoljno. 

Uređenje i održavanje okućnica

Zatražite i uslugu uređenja i održavanja okućnica privatnih i poslovnih objekata, kuća i vila za odmor.
 
Personalizirane usluge uključuju: košnju trave, sadnju biljaka, orezivanje stabala i živica i sl. Dio naše opreme je i autodizalica s kojom sigurno odrađujemo orezivanje i visokih stabala.
 
Za dodatne informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite!
 
Tim Gračić gradnja, djeluje kao dio tvrtke Gračić čišćenje j.d.o.o., te vam je stoga u mogućnosti ponuditi cjelokupnu uslugu s područja gradnje, adaptacija, održavanja i čišćenja vašeg objekta!

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više