Pošalji upit
Slanje…
O nama

Vodopromet - prodaja i ugradnja omekšivača vode za dom bez kamenca

Tvrtka Vodopromet d.o.o. iz Pule specijalizirana je za prodaju materijala i opreme za vodovod, a bavimo se i prodajom i ugradnjom omekšivača vode za kućanstva.
 
omeksivaci vode
 

 
U našoj ponudi imamo visokokvalitetne Nobel Water Systems omekšivače vode koje ugrađujemo direktno na vašu vodovodnu jedinicu, montaža je brza i jednostavna, a koristi i financijska isplativost brzo su vidljive. 
 
Omekšivači vode efikasno djeluju protiv stvaranja kamenca tako što tretiraju i pročišćavaju vodu prije nego što uđe u cijevi. Koje probleme možete riješiti ugradnjom omekšivača, pročitajte ovdje
 
Samo neke od prednosti ugradnje omekšivača vode su ušteda vode i struje, dulji vijek trajanja kućanskih uređaja, bojlera, perilice rublja i suđa, kvalitetnija voda za piće i kuhanje, mekoća opranog rublja i dr.
 
Više o koristima ugradnje omekšivača za vodu saznajte ovdje
Djelatnosti
  • Omekšivači vode
  • Prodaja i ugradnja omekšivača za vodu
  • Uređaji protiv kamenca
  • Filter za vodu
  • Uklanjanje kamenca iz vode 
  • Ionski omekšivač vode 
  • Filteri za kamenac
  • Pročišćivač vode
Proizvodi i usluge

Omekšivači vode 

Želite li ukloniti kamenac i eliminirati probleme koje uzrokuje tvrda voda i taloženje kamenca, rješenje je u omekšivačima vode. U ponudi imamo omekšivače koji filtriraju vodu za manja i veća kućanstva, stambene zgrade, urede i male hotele

Filteri za kamenac

Omekšivači vode Nobel Water Systems iz naše ponude efikasni su filteri za uklanjanje kamenca koji koriste filtracijske ionsko izmjenične mase te suvremene kontrolne sisteme koji garantiraju manju potrošnju vode i soli.  
 
omeksivac vode
 
Pružamo kompletnu uslugu savjetovanja i pomoći pri izboru omekšivača vode, instaliranja i puštanja u rad. Svaki od omekšivača dolazi s jamstvom koje potvrđuje pouzdanost i kvalitetu proizvoda.

Kontaktirajte nas za besplatno savjetovanje kod odabira uređaja za filtriranje vode, prilagođenog vašim potrebama!

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više