TRAŽIŠ? NAĐI.

KONOBA POD VOLTOM

tartufi, jela s tartufima, Motovun, trattoria, Gasthaus, restaurant, tartufo Montona
Naziv poslovnog subjekta:    KONOBA POD VOLTOM
OIB:  35013108526
  Trg Josefa Ressela 6, Pazin 52454
Općina  Motovun
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Martina Pahović Bertoša
https://www.eistra.info/pod-voltom
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: LJETNO: 11:00 - 23:00, ZIMSKO: 12:00 - 22:00, SRI: zatvoreno
O NAMA

Konoba Pod voltom nalazi se u Motovunu, u centru romantičnog srednjovjekovnog gradića u srcu Istre. Smještena je ispod drugih gradskih vrata koja povezuju dva trga.

Uređena je u rustikalnom stilu, ima 40 sjedećih mjesta a u ljetnim mjesecima i terasu s još 40 sjedećih mjesta. Terasa se nalazi na trgu Josefa Ressela, ispod gradske lođe i ima prekrasan pogled na okolna mjesta, dolinu rjeke Mirne, te motovunsku šumu.

Konoba Pod voltom posjeduje licencu "tartufo vero", što znači da Vam između ostalog nudi brojne specjalitete sa uvijek svježim tartufima. Jela sa tartufima čine veći dio ponude jer je konoba upravo za to specijalizirana. Gdje bi jela s tartufima mogla biti bolja i ukusnija nego u Motovunu?
 
Konoba Pod voltom nudi Vam savršenstvo okusa sa pogledom na jedinstveno stanište bijeloga tartufa – motovunsku šumu. Osim jela sa tartufima ovdje Vam se nude i brojni drugi istarski specjaliteti; istarski pršut, ovčji sir, istarska maneštra, domaći fuži i njoki sa divljači, divlje šparoge... samo su dio bogate ponude istarskih delicija koje Vam boravak u Motovunu mogu učiniti ljepšim i potpunijim.

Kada malo zahladi ovdje se možete ugrijati uz kamin, kuhano vino, istarsku supu ali i kušati jela ispod peke koja se pripremaju po narudžbi. Naravno, sva ova fina jela potrebno je zaliti i dobrim vinima. U bogatoj vinskoj karti koju Vam nudi konoba Pod voltom svoje su mjesto pronašli svi najbolji vinari s istarskog područja (Kozlović, Arman, Matošević, Degrassi... i brojni drugi).

Poželite li se ovdje ponovo vratiti ili doći po prvi put, doživjet ćete savršenu kombinaciju okusa, mirisa, pogleda i užitka. Otvoreni smo svaki dan od 12:00 – 23:00.
 
Za sva pitanja i rezervacije nazovite nas ili nam pošaljite upit.
 
Dobro nam došli.

DJELATNOSTI

  • Konoba - Motovun
  • Trattoria, Gasthaus, Restaurant in Motovun
  • TARTUFO VERO 

PROIZVODI I USLUGE

Licenca "TARTUFO VERO"
  • brojni specijalitetI s uvijek svježim tatufima
  • brojni drugi istarski specijaliteti: istarski pršut, ovčiji sir, istarska maneštra, domaći fuži i njoki sa divljači, divlje šparuge, istarska supa, kuhano vino, jela ispod peke
  • kvalitetna i vrhunska vina lokalnih vinara Bertoša vina, Tomaz...
 
 

REFERENCE


 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"KONOBA POD VOLTOM" se nalazi u ovim kategorijama
Konoba, Motovun, trattoria, Gasthaus, restaurant, istarski specijaliteti, tartufi,tartufo vero, pršut,

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se