TRAŽIŠ? NAĐI.

PUNKT

Catering, marende, ručak za van, dostava, Pula, Istra
O NAMA

Marende Pula

Društveno poduzeće PUNKT smješteno je u Puli. Bavimo se ugostiteljstvom i poljoprivredom, a zapošljavamo isključivo osobe s invaliditetom i druge teško zapošljive osobe. Ugostiteljski tim će svaki dan, osim nedjelje, nuditi tople obroke koje mogu pojesti u našoj zalogajnici, uslugu ručka u kući, catering za njihove posebne prilike, a također nudimo i besplatnu uslugu dostave. Naš poljoprivredni tim nudi usluge uređenja i održavanja okoliša i okućnica, te ispomoć u sezonskim poslovima u poljoprivredi.

Dostava hrane

Ponuda jela uključivat će vegetarijanska i makrobiotička jela, azijska jela, a naglasak je ipak na mediteranskoj prehrani. Ostvarena je suradnja s pojedinim OPG-ovima, te će hrana koju koristimo biti kad god je to moguće iz ekološkog uzgoja, sezonski orijentirana. Također, jelovnici će biti nutritivno uravnoteženi s obzirom na populaciju kojoj su namijenjeni (djeca predškolske dobi, starija populacija, radno zaposleni,…).

Također, pozvali bi starije građane koji nisu u mogućnosti kuhati da nam se obrate s povjerenjem. Rado ćemo im dostaviti obrok.

Trenutno nam je u poduzeću zaposleno osam osoba, četiri osobe su dio ugostiteljskog tima (kuhar, dvije pomoćne kuharice, dostavljač hrane), a poljoprivredne poslove obavljat će jedan inženjer agronomije te dva pomoćna vrtlara. Edukacijski rehabilitator pruža podršku osobama s invaliditetom u prilagodbi na novo radno mjesto i upoznavanja njihovih zaduženja.

Cilj nam je povećati zapošljavanja osoba s invaliditetom koje mogu biti konkurentne na tržištu rada kako bi se doprinijelo integraciji i dostojanstvu tih osoba, te njihovom poboljšanju uvjeta života. Želimo omogućiti osobama s invaliditetom uključivanje na tržište rada i podizanje razine profesionalnih kompetecija, poštujući specifičnosti rada s osobama s invaliditetom. Budući da rad ima ekonomsku, socijalnu i psihološku vrijednost za pojedinca, te tako predstavlja potrebu, doprinoseći razvoju samostalnosti i osjećaju društvene vrijednosti, stvaraju se uvjeti za egzistencijalnom neovisnošću.

 

Razvojem djelatnosti u okviru našeg poduzeća otvara nam se mogućnost proširenja posla, te osposobljavanje većeg broja nezaposleni osoba s intelektualnim teškoćama kroz educiranje za poslove na području ugostiteljstva i poljoprivrede, te novih zapošljavanja. Želja nam je da se na novootvorenim radnim mjestima zaposle i druge osobe iz teško zapošljivih skupina. Usvajanjem novih znanja,  premošćivanje prepreka koje izviru iz stereotipa i predrasuda društva prema osobama s invaliditetom, jačanjem osjećaja radno-socijalne kompetencije  izjednačavaju se s ostalim članovima društva, odnosno omogućava im se socijalna integracija i pozitivno vrednovanje od strane lokalne zajednice. 

 

Pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom jedno je od temeljnih ljudskih prava. Zaposlene osobe s invaliditetom imaju bolju sliku o sebi, više samopoštovanja i samopouzdanja u odnosu na nezaposlene, društveno su aktivnije, općenito su prilagodljivije na promjene i kompetentnije u svakodnevnom osobnom životu te su ekonomski superiornije. 


Poštujući sve navedeno, razvidno je da je ovaj program i preventivan jer njegovom realizacijom dolazimo do bogatije i zdravije Istre.

DJELATNOSTI

PUNKT zalogajnica u Puli svakodnevno priprema svježe i tople obroke, marende te pruža usluge dostave i cateringa. Osim ugostiteljskih usluga poduzeće pruža usluge uređenja okoliša i okućnica.
 
PROIZVODI I USLUGE

  • Svježi i topli obroci
  • Marende
  • Catering
  • Dostava hrane
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"PUNKT" se nalazi u ovim kategorijama
Catering, marende, ručak za van, dostava, Pula, topli obrok, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se