Pošalji upit
Slanje…
O nama

 OPG Ranch 'Nemir i Sjena' rekreativno i terapijsko jahanje u Galižani


Ranch Nemir i Sjena nalazi se na adresi Sigari 7, Galižana u Puli i specijaliziran je za rekreativno i terapijsko jahanje. Nudimo školu jahanja za početnike te predivno iskustvo za iskusne jahače s našim konjima. 
 
Inspirirani strašću prema prirodi i životinjama, željeli smo stvoriti posebno mjesto gdje se posvećujemo konjima i ljudima, posebno onima kojima je potrebna rehabilitacija, s ciljem pružanja podrške i terapije
 
 
 
Ranch nudi raznolike mogućnosti za jahanje, prilagođene kako početnicima tako i iskusnim jahačima. Uživat ćete u prekrasnom okruženju Galižane dok istražujete prirodu jahajući na konjima.

Ako tražite posebno mjesto za proslave rođendana, na Ranchu Nemir i Sjena osigurajte nezaboravno iskustvo uz konje i prirodu.
 

Jahanje za početne i iskusne jahače

Ovaj ranč smješten je u okruženju predivne prirode, a posvećen je njezi i brizi o konjima s kojima vodimo školu jahanja za početnike uz stručno vodstvo. Također, nudimo napredno jahanje za iskusne jahače.
 
Ako tražite dodatne aktivnosti za svoju djecu ili ih želite približiti prirodi, Ranch Nemir i Sjena ima idealno rješenje za vas! Nudimo predivno iskustvo boravka u prirodi uz školu jahanja gdje učimo djecu kako se brinuti o konjima, osnovnim vještinama jahanja te kako se povezati s ovim nježnim životinjama.
 
Za one iskusne jahače nudimo priliku da se pridruže našim naprednim jahanjima, gdje mogu istražiti svoje vještine, iskušati se u zahtjevnijim tehnikama i doživjeti uzbudljive avanture na pouzdanim konjima. Garantiramo nezaboravno iskustvo jahanja koje će ispuniti srca svih strastvenih jahača.
 
 
Pošaljite upit ili nas nazovite za više informacija i rezervacije. Vaša avantura u prirodi tek počinje! 
 

Rekreativno jahanje

 
Želite li osjetiti slobodu i povezati se s prirodom na poseban način? Rekreativno jahanje pruža upravo to. Koracima konja kroz prekrasne krajolike Galižane, moći ćete se opustiti i pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života. 

Dođite i doživite magiju rekreativnog jahanja na Ranchu Nemir i Sjena. Uživajte dok istražujete netaknutu prirodu i osjećate se slobodno i povezano s okolinom. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni jahač, stručna ekipa osigurat će sigurno i ugodno jahanje.
 
Cijena jahanja:

60 minuta 30 eura
45 minuta 25 eura
30 minuta 20 eura
15 minuta 15 eura

Posjetite nas na Ranchu Nemir i Sjena i doživite ljepotu rekreativnog jahanja u srcu prirode. Pošaljite upit i rezervirajte svoje mjesto.
Djelatnosti
 • Jahanje za početne i iskusne jahače
 • Rekreativno jahanje
 • Terapijsko jahanje
 • Horse riding in Galižana
 • Organizacija rođendana
 • Therapy horse riding
 • Škola jahanja
 • Jahanje u prirodi
 • Dječiji kamp
 • Riding school
 • Birthday celebration
 • Team building
 • Anti stres terapija uz konje
 • Spavanje u šatorima
 • Druženje sa konjima
 • Rekreativno jahanje
 • Winnetou camp
Proizvodi i usluge

Terapijsko jahanje

 
Posebno se ponosimo svojim terapijskim jahanjima, gdje koristimo moć konja kako bismo pomogli djeci i odraslima u poboljšanju njihove fizičke kondicije, emocionalnog blagostanja i socijalnih interakcija. Vodimo prilagođeno terapijsko jahanje na način da pratimo napredak, uzimajući u obzir individualne potrebe i ciljeve.
 
Nježna prisutnost konja i ritmički pokreti dok jahača nose kroz prirodu, pruža neopisiv osjećaj smirenosti i povezanosti s okolinomTerapijsko jahanje ima pozitivne učinke na različite aspekte života, uključujući smanjenje stresa, poboljšanje ravnoteže i koordinacije te poticanje osjećaja samopouzdanja.
 
 
Bilo da se suočavate s određenim izazovima ili jednostavno želite iskusiti ljekovitu moć jahanja, ovo iskustvo je stvoreno za vas!
 
Otkrijte ljepotu terapijskog jahanja na Ranchu Nemir i SjenaPošaljite upit za više informacija i rezervacije.
 

Horse riding in Galižana

 
Ranch Nemir i Sjena is located at Sigari 7, Galižana in Pula and specializes in recreational and therapeutic horse riding.
Horse riding offers a unique experience of connecting with nature while riding through beautiful landscapes.
 
Whether you are a beginner or an experienced rider, our expert team ensures a safe and enjoyable journey.
Inspired by our passion for nature and animals, we wanted to create a special place dedicated to horses and people, especially those in need of rehabilitation, with the aim of providing support and therapy.
 
Discover the magic of horse riding at Ranch Nemir i Sjena and create unforgettable memories with our beloved horses.
Embrace the beauty of Galižana in a whole new way, guided by the rhythm of our gentle companions.
 
 
For more information or to make a reservation, please send an inquiry or give us a call!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više