Pošalji upit
Slanje…

UZGOJ, NJEGA I ČUVANJE KONJA

Ako želite osjetiti radost vlasništva nad konjem, ali nemate vremena ili prostora za njihovu skrb, prepustite brigu nama. Kontaktirajte nas!

Opis proizvoda

Osim terapijskog i rekreativnog jahanja, također se posvećujemo uzgoju konja

Uzgoj konja za nas je više od posla, to je način života. Naša posvećenost osigurava da svaki konj na ranču dobije najbolju moguću skrb i pažnju.
Pažljivo biramo genetske linije i brinemo se za zdravlje i dobrobit svakog konja.

Osim toga, nudimo i uslugu čuvanja i njege konja za klijente koji imaju konje ili žele nabaviti jednog, ali nemaju odgovarajući prostor ili resurse za brigu o njima.

Bilo da ste vlasnik konja ili razmišljate o nabavci konja, možete se osloniti na nas za pouzdanu njegu, kvalitetnu prehranu, redovitu tjelovježbu i sve potrebne veterinarske usluge. Naš cilj je osigurati da konji budu dobro zbrinuti, dok vi imate potpuni mir znajući da su u dobrim rukama.
 
Imamo dobro održavane štale, te prostrane pašnjake gdje će vaš konj uživati u slobodnom kretanju i druženju s ostalim konjima. 
Uz uslugu čuvanja i njege konja, možete uživati u svemu što konji pružaju bez brige o svakodnevnim zadacima.
 
Prepustite nam brigu i zajedno ćemo stvarati posebne trenutke i nezaboravne uspomene. Pošaljite upit za više više informacija o usluzi čuvanja i njege konja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se