Auto košara - rješenje za sve radove na visini

ŠTO, GDJE, KAKO...?
29.9.2022. 9:23:46

Auto košara - rješenje za sve radove na visini
U mnogim slučajevima radova na visini, korištenje ljestvi ili sigurnosnih pojaseva nije najsigurnija, ni najefikasnija opcija. Kod gotovo svih visinskih radova, od postavljanja logotipa do uklanjanja oronulih grana, kamion s košarom omogućuje brže i sigurnije obavljanje radova.
 
Kamion s auto košarom i dizalica s košarom odlični su strojevi za sigurno obavljanje svih visinskih radova, a mogućnosti korištenja košare su brojne. Tvrtka Duranka pruža potpunu uslugu radova na visini, kao i najam auto košare za radove na visini do 25 metara.
 
U nastavku pročitajte u kojim je sve prilikama najam auto košare ili ugovaranje usluge visinskih radova podiznom košarom najbolja i najisplativija opcija.
 

Rušenje drveća i rezanje grana 

Rušenje drveća zahtjevan je posao koji biste uvijek trebali prepustiti stručnjacima koji će pravilno osigurati i zaštititi površine i objekte koji se nalaze u blizini. Najsigurniji i najbrži način uklanjanja i rezanja stabala je uz korištenje auto košare. Osim uklanjanja drveća, podizna košara pogodna je za orezivanje visokih živica, postavljanje zaštitnih ograda i mreža te za ostale radove u hortikulturi.
 
ciscenje solarnih panela

Čišćenje solarnih panela

Znate li da učinkovitost solarnih panela pada u slučaju neredovitog čišćenja? Obzirom da se solarni paneli najčešće nalaze na krovu, nepristupačni su za redovito održavanje, pa se čišćenje često zapostavlja. 

Uz pomoć auto košare, djelatnici tvrtke Duranka lako će pristupiti solarnim panelima i učinkovito ih očistiti kako bi bolje upijali sunčevu energiju.

Pranje fasada i prozora na visini

Korištenje auto košare najsigurniji je način čišćenja fasade i pranja staklenih stijena na višim katovima stambenih ili poslovnih objekata. Za profesionalno pranje fasade visokotlačnim čistačem ili pranje prozora na visini obratite se stručnjacima iz Duranka tima. Uz navedeno, košara se koristi i za sigurno čišćenje oluka i žljebova

Postavljanje krovne limarije i sanacija krovišta

Troškovi postavljanja skele za sanaciju dijela krovišta mogu se izbjeći korištenjem podizne auto košare. Uz manji trošak, prednost auto košare je brzina i jednostavniji pristup inače teže dostupnim mjestima rada. Trebate li postaviti limariju za krovne prozore, ugraditi dimnjak i sl. obratite se Duranka timu za više informacija, te brzu i pouzdanu uslugu. 
 
auto kosara
 

Najam kamiona s podiznom košarom

Pružate li usluge elektroinstalacija, servisiranja klimatizacije, solarnih panela i sl. zasigurno imate upite za rad na visokim i nepristupačnim mjestima. Tvrtka Duranka nudi povoljan najam auto košare idealan za sve tvrtke koje na taj način mogu prihvaćati zahtjevnije poslove i povećati ponudu. Unajmite auto košaru za: postavljanje reklama, logotipa, razne građevinske radove, održavanje objekta i sl. 
 
Za pouzdane, brze i sigurne radove na visini te najam auto košare široke namjene, posjetite stranice tvrtke Duranka

 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više