TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna edukacija o dodanoj vrijednosti proizvoda i usluga

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
9.9.2019. 8:33:52

Besplatna edukacija o dodanoj vrijednosti proizvoda i usluga
Grad Labin Vas poziva na jednodnevnu edukaciju na temu „Dodana vrijednost proizvoda i usluga" koja će se održati u četvrtak, 12. rujna 2019. godine u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, Rudarska 1/A, Labin.  Edukacija će trajati od 09:00 do 13:00 sati.

Edukacija je namijenjena svim kategorijama poduzetnika koji imaju mogućnosti i žele unaprijediti svoje poslovanje kroz definiranje dodane vrijednosti svojim proizvodima i/ili uslugama.

Dodanom vrijednošću proizvoda ili usluge smatra se pozitivna razlika između onoga što vaš klijent plaća i onoga što dobije kroz vaše proizvode ili usluge koje pružate. Radi se o elementu koji će na ključan način razlikovati vašu ponudu od ponude konkurencije i time osigurati interes, a potom, kupovinu i vjernost od strane ciljanog klijenta. Prilikom izvođenja edukacije kombinirat će se predavanje i iskustveno učenje na primjerima.

Radionicu će voditi Dubravka Lacić, osnivačica  i direktorica poduzeća BASIS savjetovanje j.d.o.o. s kompetencijama uspješnog dugogodišnjeg rada u praksi na vodećim menadžerskim pozicijama u sektorima: nabava, prodaja,  proizvodnja, kontroling. Profesionalno iskustvo vezano je uz upravljanje prodajom, organizaciju komercijale, upravljanje proizvodnjom i zalihama, kontrolingom nabave, prodaje i proizvodnje, različite projekte izrade novih proizvoda, kalkulacije i analize poslovanja kao i vođenje proizvodnje i prodaje privatnih robnih marki.

Radionica je jedna u nizu od aktivnosti Programa jačanja gospodarstva Grada Labina za 2019. godinu organizirana od strane Odjela za gospodarstvo i EU projekte,besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Svi zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak najkasnije do srijede 11. rujna 2019. na sljedećoj e-mail adresi: patricija.terkovic@labin.hr.

(I: uolabin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se