TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna konferencija za poduzetnice "Prkosne i ponosne"

NOVOSTI
17.10.2019. 9:00:26

Besplatna konferencija za poduzetnice  Prkosne i ponosne
Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Istarskoj županiji konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne.

Konferencija će se održati 25. listopada na adresi Partizanska 5a, Poreč

Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga s lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:

  • iskusnim poduzetnicama,
  • ženama koje su na početku poslovanja,
  • ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa.

Zahvaljujući potpori grada Poreča, sve sudionice će na dar dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Program konferencije


09:00 – 10:00 Kako osigurati naplatu potraživanja i naplatiti se u slučaju neplaćanja – Tiziana Paris, odvjetnica

10:00 – 11:00 "Dobili ste sredstva i što sad?" - Katarina Vojnović, Key consulting d.o.o.

Zašto dolazi do razlike između dodijeljene potpore i stvarno isplaćenih sredstava po završetku provedbe projekta? Kako maksimalno iskoristiti dodijeljenu potporu? Kvalitetna priprema za provedbu EU projekta ne započinje u trenutku zaprimanja Odluke o financiranju, već mnogo ranije u fazi rađanja projektne ideje i tijekom pripreme projektne prijave. Koji su to organizacijski, financijski i provedbeni kapaciteti potrebni za kvalitetno provođenje projektnih aktivnosti i kako pametno provoditi projekt saznajte na ovome predavanju.

11:00 – 12:00 HBOR – Izazovi korištenja kredita kao izvora financiranja malih poduzetnika - Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Istru
 
12:00 – 12:30 Pauza i networking
 
12:30 – 13:15 Okrugli stol: Kako lokalne vlasti mogu pomoći poduzetnicama – predstavnik Istarske Županije, predstavnik grada Poreča, Kristina Radolović, Key consulting d.o.o., moderator: Ivana Matić
 
13:15 – 13:45 Milena Mičić: Od znanstvenice do poduzetnice

Milena Miličić će sa sudionicama konferencije podijeliti svoje poduzetničke uspone i padove u misiji izgradnje najpoznatijeg privatnog akvarija u Hrvatskoj.

13:45 – 14:45 Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu - Sanja Varlaj, SV Education&consulting

Kroz ovo predavanje Sanji je želja krenuti ne od „rođenja" (osnivanja tvrtke) kao početka poslovanja u kojem razmišljate o poziciji na tržištu i kako ćete se promovirati i privući klijente. Ne! Krećete od onog trenutka kada je u vama zatinjala ideja da krenete u poduzetničke vode. Tada je pravo vrijeme da se zapitate ova važna, krucijalna pitanja koja će se kasnije materijalizirati u marketing strategiju:
  • Tko sam ja? 
  • Što me pokreće, motivira?
  • Zašto uopće želim to što želim? 
  • Što NE želim? 

14:45 Zatvaranje konferencije i podjela poklon vrećica
 

Prijave 

 
Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca.
 
Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Organizatori će im omogućiti podjelu letaka te uključivanje njihovih proizvoda/usluga u nagradnu igru. Detalje ćete dobiti prilikom prijave.

(I: womeninadria.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se