TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a

NOVOSTI
9.6.2017. 8:09:36

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a
Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova – „Moja poduzetna Hrvatska" koji se tijekom 2017. održava u 13 gradova diljem Hrvatske.

Riječ je od prodajno-izložbenom festivalu koji Styria media grupa – Hrvatska drugu godinu zaredom organizira diljem Lijepe naše, a Hrvatska obrtnička komora je partner i ove godine. Za sudionike Festivala omogućeno je besplatno izlaganje

Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje obrtnika, malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja. 
 
Festival u Labinu održava se 1. srpnja 2017. godine.

Ako želite predstaviti svoje proizvode i/ili usluge lokalnim ljubiteljima domaćih proizvoda, ispunite prijavnicu. U naslovu maila navedite grad Labin kao mjesto gdje biste htjeli izlagati.
Prijavnice se šalju na mail adresu: mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net i zaprimaju se do popunjavanja kapaciteta.

 
(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se