Dodjela EU vaučera HGK istarskim tvrtkama - Alden d.o.o.

ŠTO, GDJE, KAKO...?
2.6.2016. 9:07:49

Dodjela EU vaučera HGK istarskim tvrtkama - Alden d.o.o.

Predsjednica HGK Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić jučer je uručila EU vaučere u iznosu od 10 tisuća kuna istarskim tvrtkama SIC d.o.o. i Alden d.o.o.


EU vaučer jedna je od novih usluga komore kojom se tvrtkama subvencionira izrada dokumentacije potrebne za prijavu na projekte financirane iz europskih fondova u iznosu od 10 tisuća kuna.

 

U sklopu mjere IV. Fonda za pomorstvo i ribarstvo, vaučeri su dodijeljeni tvrtki SIC d.o.o. za projekt „Nabava opreme i strojeva radi unapređenja proizvodnog kapaciteta" te tvrtki Alden d.o.o. za projekt „Ulaganje u kupnju specijaliziranih vozila – hladnjača, komore i stroja za pakiranje u svrhu povećanja konkurentnosti".

 

- U planu imamo širenje našeg poslovanja, stoga je vaučer HGK usluga koja nam bitno olakšava dio investiranja- istaknula je Danijela Banko, voditeljica prodaje tvrtke Alden d.o.o. koja je projekt realizirala uz pomoć konzultantske tvrtke Parentium konzalting d.o.o.

 

Alden d.o.o. danas proizvodi bakalar za sve vodeće trgovačke lance u Hrvatskoj, te za brojne ugostiteljske objekte, a posluje po najvišim proizvodnim standardima koji zadovoljavaju visoke sanitetske kriterije.


Poduzetnička priča gospodina Petra Banka zaista je dojmljiva - kad su krenuli s poslovanjem, pokrivalo se područje Poreča, dok danas Alden svoje proizvode ima u gotovo svim trgovačkim lancima u Istri, Dalmaciji, Zagrebu i na Kvarneru, te u Sloveniji, Crnoj Gori i sjevernoj Italiji.


Više o Aldenu saznajte ovdje.  

 

(I:eistra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se