Team Building za firme Istra: 3 top razloga za karting avanturu u Poreču

ŠTO, GDJE, KAKO...?
13.10.2020. 12:19:00

Team Building za firme Istra: 3 top razloga za karting avanturu u Poreču
Team building podrazumijeva aktivnosti uz pomoć kojih se uspostavlja i razvija bolji osjećaj za suradnju među kolegama, a uz to raste i međusobno povjerenje te se oslobađa stres. Upravo su iz tog razloga team buildinzi sve popularniji, a Istra nudi pregršt mogućnosti za upravo takva druženja zaposlenika. Jedna od njih je i Motodrom, dinamična i zabavna karting staza u Poreču kao stvorena za team buildinge.
 
Donosimo vam 3 razloga zbog kojih biste se na team building trebali uputiti u Poreč.

1. Doživjet ćete iskustvo prave utrke Formule 1

2. Jačanje timskog duha odvit će se uz odličnu adrenalinsku zabavu
 
3. Za organizaciju team buildinga pobrinuti će se event manager Motodroma
 
Team building Poreč

Timski je rad sve važniji za uspješno poslovanje tvrtke te je također ključan za angažman i dobrobit zaposlenika. To je posebice važno sad kada se zadržavanje talenta suočava s visoko konkurentnim globalnim tržištem rada, kao i s padom lojalnosti prema poslodavcu od strane "milenijalaca".
 
Izgraditi uspješan tima ne znači samo pronaći skupinu ljudi s pravom kombinacijom profesionalnih kompetencija. Neophodno je, osim toga, kod zaposlenika razvijati vještine koje će pridonijeti njihovoj boljoj međusobnoj suradnji i odnosima. Upravo se ove vještine razvijaju na team buildinzima koje organizira porečki Motodrom.

Razgovarali smo s event menadžericom Motodroma, gospođom Elom Benčić, koja nam je predstavila program team building aktivnosti.

1. Team buidling kroz iskustvo prave utrke Formule 1


"Kod nas možete isprobati utrku na karting vozilima organiziranu na način pravih vozača Formule 1. Na raspolaganju su 3 vrste karting vozila. Ovisno o vlastitom vozačkom, umijeću svaki sudionik može odabrati bolid s 9, 13 ili 17 konjskih snaga. Može se zatražiti i individualna ponuda. Svi sudionici voze kvalifikacije u trajanju od 5 minuta, pa se na osnovu izmjerenog vremena kvalifikacijske vožnje dobiva startna pozicija za utrku koja slijedi. Sama utrka traje 10 minuta. Proglašenje pobjednika organizira se na podestu uz nagrade i šampanjac." - objasnila je gospođa Benčić.
 
Team building aktivnosti, karting

2. Jačanje timskog duga i odlična adrenalinska zabava


Na team building eventima u organizaciji Motodroma sudionici se grupiraju u timove te se tako kod njih potiče natjecateljski duh, što ujedno može smanjiti nakupljeni stres. Dok se zabavljaju, šefovi, djelatnici i klijenti razvijaju prijateljske odnose, a samim time i bolje međuljudske odnose što će dugoročno pozitivno djelovati i na komunikaciju na radnom mjestu.

3. Organizaciju team buildinga u Istri prepustite stručnjacima


"Organizaciju samog team buildinga i aktivnosti za zaposlenike u potpunosti možete prepustiti nama." - istaknula je gospođa Benčić te pojasnila: "Osim vožnje karting stazom u programu team buildinga je i roštilj ili catering u našem vrtu. Dovoljno je da nazovete i rezervirate vaš termin za team budiling u Istri, a mi vam obećavamo nezaboravnu karting avanturu."
 

Karting staza Motodrom u Poreču po svemu je idealno mjesto za team budiling u Istri kao i za proslavu završetka ove po svemu neuobičajene sezone 2020.. Zabavite se sa kolegama, riješite se stresa i provedite zanimljivo adrenalinsko popodne. Primite više informacija o team buildingu u Poreču.

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se