TRAŽIŠ? NAĐI.

Uredite vaše dvorište i prostor oko bazena: Popločavanje staza kamenom

ŠTO, GDJE, KAKO...?
5.9.2018. 14:25:13

Uredite vaše dvorište i prostor oko bazena: Popločavanje staza kamenom
Završni rub bazena i staza oko njega vrlo su važni detalj u uređenju dvorišta i eksterijera. Građevinsko poduzeće Nera iz Buzeta bavi se popločavanjem svih vrsta staza kamenom, a među njima su i staze oko bazena te rubni kamen za bazene. 

Popločavanje staza kamenom


Prirodni kamen vrlo je popularan materijalu uređenju dvorišta, jer staze izgledaju estetski privlačne i usklađene. Prilikom popločavanja kamenom, vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući kamen, čiji način polaganja ovisi od mjesta koje želite popločati, vrste i karakteristika kamena itd. 

Tajna popločavanja staza kamenom je to učiniti tako da polaganjem dobijete skladan izgled staze, a u često se kamen koristi u onom obliku u kojem je dobavljen, odnosno u nepravilnim lomljenim oblicima. Nera d.o.o. svojim će znanjem i iskustvom izraditi najbolje moguće rješenje za dekorativno uređenje dvorišta prirodnim kamenom. 
 
Građevinsko poduzeće Nera, Buzet, popločavanje kamenom 

Popločavanje staza za bazene i rubni kamen za bazene


Popločavanje ruba bazena kamenom sprječava slijevanje vode sa staze u bazen, a staze oko tzv. "plaže" ili sunčališta dodaju mu atraktivan izgled. Nera d.o.o. često koristi ravno rezane kamene ploče za uređenje staza oko bazena koje se mogu proširiti u veće površine za sunčalište.
 
Klijentima je također privlačno popločavanje staza oko bazena i u raznim drugim oblicima poput trokuta, pravokutnika ili pal nepravilni oblici koji izgledaju kao odlomljeni kamen.  Rubni kamen ili onaj za popločavanje staza dodatno se premazuju zaštitnim slojevima kako bi se poboljšala njihova otpornost na UV zrake i razne vanjske utjecaje. 
 
Građevinsko poduzeće Nera, popločavanje kamenom, rubni kamen bazena 

Želite li se pripremiti na vrijeme za iduću sezonu i vašim gostima pružiti prostor za uživanje sa savršeno uređenim dvorištem i bazenom popločenih kamenom, kontaktirajte građevinsko poduzeće Nera koje se već dugi niz godina bavi navedenim radovima. Njihovu ponudu možete provjeriti na stranicama portala eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se