TRAŽIŠ? NAĐI.

Fantazija u vašem domu: Dekorativni umjetni kamen i moderne zidne i podne obloge

PODUZETNIČKE PRIČE
8.11.2018. 10:01:00

Fantazija u vašem domu: Dekorativni umjetni kamen i moderne zidne i podne obloge
Suvremena arhitektura i dizajn interijera i eksterijera prepuni su iznenađenja. Planirate li urediti vaš dom, poslovni prostor, okućnicu i sl, u tvrtki Kamen Import Labin pronaći ćete materijale koji se uklapaju u svačiji interijer ili eksterijer. Dekorativni ili građevinski kamen, zidne ili podne obloge, sredstva za zaštitu fasada – sve ćete to pronaći u veleprodajnom centru kraj Žminja po pristupačnim cijenama.  

Dekorativni umjetni kamen 


Dekorativni umjetni kamen sve se više koristi u uređenju interijera i eksterijera kojim možete naglasiti samo jedan detalj ili u potpunosti urediti prostor. Može se reći kako je stil uređenja prostora u izgledu kamena uvijek jedinstven. 

Ove materijale moguće je zalijepiti za razne vrste podnih i zidnih obloga, bilo da se radi o betonu, cigli, drvu ili površinama presvučenim termo-izolacijom, a moguće je i kompletnu fasadu kuće ili zgrade izraditi u izgledu kamena. 

U ponudi tvrtke Kamen Import Labin pronaći ćete i egzotične vrste dekorativnog kamena iz Grčke, poznatog po svojoj ljepoti i kvaliteti. U veleprodaji je i vapnenac iz Portugala A kvalitete i svijetlih nijansi namijenjen širokoj primjeni. Budući da ga se može polirati i rezati na razne dimenzije, predstavlja zahvalan materijal, posebice za oblaganje fasada, klupčica, trgova, riva, pragova, rubnjaka bazena i još mnogo toga. 
 
Kamen IMport Labin, dekorativni kamen 

Zidne i podne obloge


Zidne i podne obloge zapravo su trajniji dekor interijera i eksterijera. Drvene obloge i kamenom popločani podovi vječni su klasici. No, sve je popularnija primjena 3D gipsanih panela, "elastičnih " stropnih obloga i epoksi obloga koje odolijevaju mehaničkim i kemijskim opterećenjima. Najčešće ćete ih vidjeti u poslovnim i industrijskim prostorima, a mogu biti jednobojne ili u različitim nijansama i dezenima. 

Posebnost epoksi obloga leži u tome što praktički sami možete osmisliti izgled zida ili poda. Naime, u tvrtki Kamen Import Labin u prodaji je i Epoxol, završni premaz za zidove ili podove koji osim čistih boja, dolazi i prošaran interesantnim uzorcima. Expol 3D idealno je rješenje za podove i zidove u shopping centrima, velikim hodnicima, poslovnim zgradama itd., dok Expol Design daje podu završni premaz s prirodnim izgledom granita. Obje varijante pretvorit će vaš ambijent u pravo umjetničko djelo. 
 
Kamen Import Labin, zidne i podne obloge 

Hidroizolacija bazena epoksi smolama


Bazen nikad ne bi trebao puštati vodu ili postati korozivan, te izgubiti na čvrstoći betona. Kako bi se to spriječilo, Kamen Import Labin u svoju je ponudu uvrstio epoksi smole za bazene koje zapravo predstavljaju hidroizolacijski premaz unutrašnjih stijenki bazena. 

Svrha oblaganja bazena jest zadržavanje njihove kvalitete i sjaja. Premazivanje smolama poprilično je jednostavno, a one vrste koje koristi Kamen Import Labin uvijek pružaju garanciju, a sanacija moguće nastale štete lako je izvediva. 

Dekorativni završni sloj katkada uključuje i korištenje smole za plaže oko bazena. Radi se o smoli koja se nanese na ravnu površinu i posipa se u tankom sloju. Nastala podloga je protuklizna, ne pruža mogućnost akumuliranja bakterija, dolazi u raznim bojama te je stoga pogodno za korištenje i u aquaparkovima

U planu tvrtke je započeti s edukacijama za tvrtke koji se bave hidro i termoizolacijama bazena na kojima će se predstavnicima tvrtki predstaviti načini izvođenja radova, kako bi sami mogli dalje obavljati posao, bez vanjskih suradnika. 
 
Kamen Import Labin
 
Posjetite Kamen Import Labin i odaberite savršen dekorativni kamen, zidnu, fasadnu ili podnu oblogu kojima ćete vaš dom ili poslovni prostor pretvoriti u pravu fantaziju. Uzorke možete vidjeti u trgovini građevinskog materijala u tvrtki Salidaru kraj Žminja, a na stranici eIstra.info provjerite njihovu ponudu. 

Dekorativni kamen i zidne i podne obloge i premazi trenutno se prodaju isključivo u veleprodaji, a isporuku možete očekivati unutar 15 dana. Ipak, u planu imaju i uvođenje maloprodajne ponude te dostavu naručene manje količine materijala kombijem.  

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se