TRAŽIŠ? NAĐI.

Uz završni premaz aquaBRIGHT održavanje bazena nikad nije bilo lakše

ŠTO, GDJE, KAKO...?
19.6.2019. 13:34:00

Uz završni premaz aquaBRIGHT održavanje bazena nikad nije bilo lakše
Nakon izgradnje bazena, potrebno je dobro razmisliti koji materijal koristiti za oblaganje kako bi školjka ostala netaknuta dugi niz godina. Usto, završni premaz bazena može dati dašak luksuza vašem eksterijeru.

Američka tvrtka EcoFinish razvila je novu tehnologiju nanošenja plastike na tvrde podloge poput betona ili željeza, za koju se specijalizirao i Valterm iz Žminja. Jedina su tvrtka na području Istre, Slovenije i sjeverne Italije koja koristi aquaBRIGHT proizvod. O čemu se točno radi i koje su prednosti ovog premaza, saznajte u nastavku.

Završni premaz za bazene luksuznog izgleda


Na tržištu se pojavilo novo rješenje za završno oblaganje bazena koji se brzo nanosi na bilo koji materijal, beton, poliester, metal, PVC. Lako se održava i otporan je na štetno djelovanje kemijskih sredstava i UV zrake. 

Radi se o proizvodu aquaBRIGHT koji na tržište na području Istre i cijele regije donosi tvrtka Valterm. Ovaj granulat plastike postavlja se tako da se zagrijana tekuća plastika špricanjem nanosi na školjku bazena bilo kojeg oblika pomoću pneumatskog raspršivača,. Nakon sušenja premaza vaš bazen spreman je za korištenje, a usto će izgledati luksuzno! 
 
Održavanje bazena, premaz aquaBright, Istra 

Prednosti aquaBRIGHT premaza


U odnosu na standardno oblaganje bazena pločicama, nanošenje  aquaBRIGHT premaza na školjku bazena zahtijeva mnogo manje vremena. Dugotrajnost obloge i lakoća održavanja bazena izdvajaju se kao velike prednosti prilikom donošenja odluke o izgradnji bazena. 

Osim što premaz ima dugogodišnju garanciju, pa čak i duže nego za keramičke pločice, aquaBRIGHT nema tendenciju da će se okrhnuti, puknuti ili se početi ljuštiti te ne trebate strahovati kako će pokoja pločica s vremenom ispasti. Popravak potencijalnih oštećenja lakši je i brži, materijal se jednostavno ponovno zagrije i istopi kako bi se prekrile pukotine i obnovio sjajan premaz. 
 
Aquabright premaz za bazene, Istra 

Nakon što se premaz osuši, bazen napunite vodom i vaš će eksterijer izgledati elegantno. U Valterm dostupno je nekoliko boja za korito bazena. Zanimljivo je što aquaBRIGHT boja tijekom vremena ne blijedi, niti poprima išarani izgled, već ostaje postojana

Za razliku od betoniranih korita bazena, oni obloženi aquaBRIGHTom nisu porozni, a premaz je gladak i pH neutralan te neće poremetiti kemijsku ravnotežu vode. Vlasnici bazena za komercijalnu upotrebu godišnje uštede i do 40% na kupnju kemikalija za bazen koji su kasnije obložili aquaBRIGHT premazom. 
 
Zbog svojih je prednosti ova bazenska tehnika idealna za bazene za komercijalnu upotrebu, poput onih hotelskih. Oni su podložniji oštećenjima, mrljama i ogrebotinama, što uzrokuje brže propadanje završne obloge i teško održavanje. 
 
Završni premaz za bazene, Istra 

Ako imate bazen, sigurno želite da bude reprezentativan i da vaša investicija potraje što je duže moguće. Valterm je distributer aquaBRIGHT finisha na području Istre čije su prednosti naspram klasičnih bazenskih tehnika oblaganja brojne.

Osim što su zastupnici navedenog proizvoda, tvrtka Valterm bavi se projektiranjem, izvođenjem, opremanjem i održavanjem bazena svih veličina i namjena. Želite li i vi imati bazen koji će izgledati ekskluzivno, slobodno ih kontaktirajte putem obrasca za upit.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se