TRAŽIŠ? NAĐI.

Prednosti korištenja usluga servisa za čišćenje apartmana i kuća za odmor

PODUZETNIČKE PRIČE
6.9.2018. 13:53:05

Prednosti korištenja usluga servisa za čišćenje apartmana i kuća za odmor
Iznajmljujete li kuću za odmor, apartmane, vilu ili ste vlasnik plovila za najam, onda znate da je ljetna sezona udarno razdoblje u vašem poslovanju. Tada je ujedno i najveća potreba da se ti objekti održavaju urednima i čistima. Gosti očekuju da njihov smještaj bude besprijekoran, a vi odlične recenzije. Ono što vam pri tome može pomoći jest unajmljivanje servisa za čišćenje nakon čije će usluge vaša nekretnina blistati. 

Kako biste se osigurali od loših recenzija na turističkim oglašivačima s osvrtom na neurednost i nečistoću smještaja, saznajte koje su prednosti korištenja usluga servisa za čišćenje apartmana i kuća za odmor. 

1. Vaš profesionalni tim za čistoću kuće za odmor 


Želite li manje muke oko čišćenja nekretnine koju iznajmljujete u turističke svrhe ili zbog obveza nemate toliko vremena na raspolaganju, angažiranje servisa za čišćenje odlična je opcija. 
Unajmite li njihove usluge, prostor će biti besprijekoran jer profesionalni servis, uz dostatno osoblje i iskustvo, posjeduje svu potrebnu opremu i materijal za čišćenje. Također, s njima ćete se i lako dogovoriti oko rasporeda čišćenja, kada i koliko često moraju dolaziti. 
 
DML TIM, čišćenje vila i apartmana 
 

2. Savršeno čist i uredan smještaj dobiva bolje recenzije


Uredne, čiste kuće za odmor na kojima je sve na svome mjestu dobivaju bolje recenzije. Uvijek postoji onaj jedan turist koji provjerava svaku sitnicu, pa čak i najmanju česticu prašine. Stoga, ako su vaša vila, kuća za odmor ili apartman blistavo čisti, vaši će gosti biti zadovoljni, ocjena veća, a reklama na turističkim platformama pozitivna. 
 
Dogodi li se da vaši gosti nemaju toliko visoka očekivanja, unajmite li servis za čišćenje koji će izglancati svaku površinu, jednostavno ćete ih oduševiti. Ponovno, pozitivna reklama!
 
DML TIM, čišćenje vila i apartmana 

3. Servis za čišćenje može uočiti štetu na vrijeme


Surađujete li uvijek s istim servisom za čišćenje i koristite li isključivo njihove usluge, oni će s lakoćom uočiti promjenu u kući. Stručnom oku sigurno neće promaknuti napuknuta vaza, razbijen pribor za jelo, pokvaren uređaj, nedostaje li koji predmet u kući i sl. Obavijeste li vas na vrijeme, možete upozoriti vaše goste ili zatražiti naknadu štete. 
 
DML TIM, čišćenje vila i apartmana 

4. Manje brige i stresa


Čišćenje kuće za odmor zahtjeva mnogo više posla nego kada čistite i pospremate u vlastitom domu. Od ribanja pločica, kuhinjskih elemenata, kupaonice, pranja posteljine, provjere raznih kupaonskih ili kuhinjskih potrepština, posla je preko glave. To ujedno znači manje slobodnog vremena koje ste namijenili drugim obvezama ili razbibrigama. 

Kako biste smanjili gomilanje stresa još i oko ove obveze, unajmite li servis za čišćenje, to će vam biti briga manje. Osim što će profesionalno odraditi svoj posao, vrlo vjerojatno i u kraćem roku nego što bi vama trebalo, uštedjet će vam i dragocjeno vrijeme. 
 
DML TIM, čišćenje vila i apartmana 

Servis za čišćenje DML TIM bavi se čišćenjem apartmana, kuća za odmor, vila, bazena, plovila, mobilnih kućica, restorana, poslovnih prostora i mnogih drugih objekata. U ljetnim mjesecima prvenstveno su orijentirani na pružanje usluga na području Barbarige i Peroja. Želite li vašu nekretninu prepustiti pouzdanim i vrijednim rukama kako bi ona bila savršeno čista za doček vaših gostiju, posjetite portal eIstra.info, provjerite ponudu DML TIM-a ili im pošaljite upit

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se