Dostava jela, povrća, mesa, mlijeka, namirnica, plina i ostalog u Istri

ŠTO, GDJE, KAKO...?
26.3.2020. 15:06:00

Dostava hrane, pizze u Istri

Dostava jela, povrća, mesa, mlijeka, namirnica, plina i ostalog u Istri

Dostava je trenutno jedini način da dođete do gotovih jela iz restorana, pizza, domaćeg povrća, mesnih i mliječnih prerađevina bez da napuštate vlastiti dom.


Kako bi vam olakšali put do svojih proizvoda, ovu su uslugu uveli i ugostitelji, OPG-ovi i ostali poduzetnici koji je do sad nisu imali. Informirajte se tko u gradovima diljem Istre nudi dostavu. Popis će se nadopunjavati!DOSTAVA JELA I MARENDI


Dostava jela iz restorana danas je jedna od najtraženijih usluga. Ako ste ostali bez ideje što za marendu, ručak ili večeru, naručite dostavu gotove hrane.
 
Bilo da ste se zaželjeli jela s roštilja, ribljih ili istarskih specijaliteta, a vaš omiljeni restoran ne radi, nazovite neki od ugostiteljskih objekata u vašem gradu koji  radi dostavu.
 
Pogledajte naš popis dostavljača gotovih jela.


 


 

Jede vam se svježe pripremljena pizza iz pizzerije? Izaberite između ruba punjenog sirom, pizze iz krušne peći ili klasične pizze iz peći na struju.
 
Donosimo popis pizzerija s dostavom u istarskim gradovima na kojem će ljubitelji dobre pizze sigurno pronaći nešto za sebe. Naručiti je jednostavno, odaberite pizzeriju s našeg popisa, pregledajte njihov jelovnik i nazovite.  
 

Pizza dostava, Pula i okolica 

 

Pizza dostava, Poreč


Pizza dostava, Rovinj

 
 

 
Dostava povrća na kućnu adresu mnogima je uobičajeni način pribavljanja svježih povrtnica.
 
Za one koji nemaju svoj OPG od povjerenja, donosimo brojeve telefona poljoprivrednika diljem Istre koji vam nude dostavu povrća i zdrave hrane.
 

Dostava povrća na kućnu adresu, Pula

· OPG Siljan
· OPG Laginja
· OPG Čubrilo Sanja
· OPG Dino Otočan

· OPG Bodiš

 
Dostupna je i dostava svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda od strane mesnica ili OPG-a u Istri koji se bave uzgojem životinja.
 
Ni u ovom periodu ne morate biti bezdomaćih kobasica, pancete ili drugih omiljenih komada mesa i suhomesnatih specijaliteta. U nastavku saznajte od koga ih naručiti.
 

Dostava mesa i suhomesnatih proizvoda, Pula

· Pršutarna Jelenić
Na vaš kućni prag može stići i domaće mlijeko, sir ili skuta.

 

U nastavku članka potražite proizvođača koji nudi dostavu mlijeka i mliječnih prerađevina u dijelu Istre u kojem živite i naručite dostavu. Neki od njih za vas su pripremili i bogate košarice.


Dostava mlijeka i sira

 DOSTAVA  PLINA, LIJEKOVA, NAMIRNICA, CVIJEĆA I OSTALOG

 

Treba vam dostava narmirnica, plina, lijekova ili nekog drugog neprehrambenog artikla, a ne želite ili ne možete izlaziti iz vlastitog doma? Brojne tvrtke i obrti nude uslugu dostave.

 

Pogledajte koga možete nazvati i naručiti dostavu onog što tražite. 

 

Dostava plina

 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se