Dostava plina, namirnica, farmaceutskih proizvoda i ostalog u Istri

ŠTO, GDJE, KAKO...?
27.3.2020. 11:12:41

Dostava plina, namirnica, farmaceutskih proizvoda i ostalog u Istri
U doba kad se svima preporučuje da ostanu doma, neke potrepština srećom mogu se nabaviti i putem dostave. To znači da nećete morati napustiti vlastiti dom ako ostanete bez plina, bez namirnica ili farmaceutskih proizvoda. Osim toga dostavu su uvele i optike pa tako na vašu adresu mogu stići i naočale ili leće. Na vama je da se čuvate i ostanete kod kuće, a mi vam donosimo popis svih subjekata koje vrše dostavu i njihove brojeve telefona.
  • Dostava plina
  • Dostava namirnica
  • Dostava farmaceutskih proizvoda
  • Dostava naočala ili leća
 

Dostava plina

Kad usred kuhanja ručka ostanete bez plina dobro je znati da je dostava plina na kućnu adresu i u ovim trenutcima rješenje. U nastavku članka saznajte tko u vašem gradu u Istri vrši dostavu plina.

Dostava plina, Pula - Plinara Ignis 

Plinara Ignis vrši dostavu plina na području Pule i okolice. U ponudi su boce od 7.5, 10 i 35 kg koje dostavljaju kako privatnim tako i pravnim osobama. Od njih možete naručiti i plin za grijanje. Osim toga nude i uslugu punjenja plinskih spremnika.
 
U slučaju da ostanete bez plina nazovete plinaru Ignis na broj telefona 099 462 4552, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 i subotom od 8 do 13 sati
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se