TRAŽIŠ? NAĐI.

Hidraulika Cvitić: od skromnog početka do kompletne usluge izrade i održavanja hidrauličkih sistema

PODUZETNIČKE PRIČE
27.6.2018. 12:53:00

Hidraulika Cvitić: od skromnog početka do kompletne usluge izrade i održavanja hidrauličkih sistema
Hidraulika Cvitić iz Rovinjskog sela osnovana je 1985. godina, a u svoju ponudu uvrštava projektiranje, izradu, servisiranje i održavanje hidrauličnih sustava i komponenti. Od malene tvrtke koja je poslovanje skromno započela sa samo jednim jedinim strojem, danas je prerasla u tvrtku koja nudi kompletan asortiman usluga servisiranja hidrauličkih sistema. 

Izrada i održavanje hidrauličnih sustava i dijelova


Usluge Hidraulike Cvitić  obuhvaćaju izradu proizvoda vezanih uz hidrauliku i njihov popravak te održavanje. Bave se izradom pneumatskih cilindara hidrauličkih uređaja i postrojenja, servisiranjem autodizalica, teretnih liftova, brodske i hidro opreme te raznih strojnih metalnih elemenata. Također, izrađuju i cjepače za drva, kako profesionalne tako i one za potrebe kućanstva, a karakteristike cjepača određuje sam kupac.  
 
Hidraulika Cvitić, Rovinjsko selo 

Popravci komunalne opreme


Svu komunalnu opremu s hidrauličkim pogonom popravit će stručni zaposlenici. Djelatnost Hidraulike Cvitić pokriva cijelu Istru, a usluge pružaju i na riječkom području. Popravci uključuju servis komunalnih vozila poput kamiona za odvoz smeća, do komunalne opreme kao što su to pres kontejneri.  

Maloprodaja hidrauličkih sustava i komponenti


U svojoj hali od 400 metara kvadratnih, u koje se ubrajaju i radionica te ogromno skladište, u Hidraulici Cvitić izložen je cijeli maloprodajni asortiman. Velik dio asortimana dobavljaju iz Italije, gdje ujedno i izvoze svoje proizvode, na temelju dugogodišnje suradnje. 
 
Hidraulika Cvitić, Istra, Rijeka 

Ponudu Hidraulike Cvitić možete provjeriti na stranicama portala eIstra.info, a trebate li servis hidrauličke opreme, slobodno im pošaljite upit

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se