TRAŽIŠ? NAĐI.

Kino Valli poziva Vas na "Matineju za umirovljenike"

NAKON POSLA
16.10.2017. 8:41:40

Kino Valli poziva Vas na  Matineju za umirovljenike
Kino Valli poziva Vas na dobro posjećen, sad već i tradicionalan program – "Matineje za umirovljenike" kojim započinju novu sezonu.

Jednom mjesečno, od listopada 2017. do svibnja 2018. godine, u jutarnjem terminu, Javna ustanova Pula Film Festival omogućiti će umirovljenicima besplatno gledanje filmova koji su i inače u sklopu redovitog programa. Za praćenje projekcija potrebno je predočiti propusnicu koja se može dobiti na blagajni Kina Valli, u Sindikatu umirovljenika ili u Čitaonici kluba umirovljenika, uz predočenje dokaza o umirovljeničkom statusu.

Prvi film koji otvara sezonu je romantična drama/komedija "Moja ljubavna priča" (r. Michael Showalter) u utorak, 17. listopada u 10:00 sati.

O filmu: Pakistanski stand-up komičar Kumail Nanjiani i studentica Emily Gardner zaljube se, no zbog porijekla iz različitih kultura suočavaju se s nizom problema. Kada Emily iznenada oboli od misteriozne bolesti, Kumail se mora suočiti s njezinim dinamičnim roditeljima, očekivanjima od strane svoje obitelji i vlastitim emocijama. Glume: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se