TRAŽIŠ? NAĐI.

Konferencija Europski plan vanjskih ulaganja

NOVOSTI
7.6.2018. 8:55:13

Konferencija Europski plan vanjskih ulaganja
Povodom posjeta Nevena Mimice, povjerenika Europske komisije za međunarodnu suradnju i razvoj Republici Hrvatskoj, Hrvatska gospodarska komora uz podršku Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj organizira konferenciju Europski plan vanjskih ulaganja, koja će se održati 8. lipnja, u 12 sati u vijećnici HGK (Rooseveltov trg 2, Zagreb).

Europski plan vanjskih ulaganja – EIP predstavlja instrument razvojne politike EU, čiji je cilj poticati uključivanje privatnoga sektora u razvojno partnerstvo putem novih ulaganja, u Afriku i u europsko susjedstvo. Plan pridonosi otvaranju novih tržišta za europske te samim time hrvatske tvrtke, a usmjeren je posebice na infrastrukturu, uključujući energetiku, vode, promet, informacijske i komunikacijske tehnologije, okoliš, socijalnu infrastrukturu i ljudski kapital te financiranje mikro, malih i srednjih poduzeća s posebnim naglaskom na stvaranje radnih mjesta.

Osim predstavljanja EIP-a, predstavit će se i aktivnosti investicijskih i razvojnih banaka usmjerene provedbi navedenog plana, u koje se mogu uključiti i hrvatske tvrtke. 

Program Konferencije: 

  • 11:30 - 12:00 Registracija sudionika
  • 12:00 - 12:45 Uvodna obraćanja
  • 12:45 - 14:00 Prezentacija Europskog plana vanjskih ulaganja - EIP / Financiranje projekata u sklopu EIP-a
  • 14:00             Pitanja i odgovori 
                
Želite li sudjelovati na konferenciji, prijavite se putem online prijavnog obrasca

(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se