Najbolji rođendanski citati i rođendanske čestitke

ŠTO, GDJE, KAKO...?
2.11.2023. 9:21:51

Najbolji rođendanski citati i rođendanske čestitke
Sponzorirani članak
 
Još jedna godina oko sunca uvijek je vrijeme za proslavu! Slanje rođendanskih čestitki divan je način da upotpunite rođendan vašeg partnera, člana obitelji, prijatelja, kolege ili bilo koje druge voljene osobe. Prilikom pisanja čestitke, razmislite koju ćete rođendansku poruku uključiti u rođendansku čestitku.
 
Ako rođendanske želje izražavate prijatelju, napišite nešto smiješno što odražava vaš šašav odnos. Baki možete poslati čestitku za rođendan; brižni rođendanski citat će ovdje bolje odgovarati. Od cvjetnih i inspirativnih do kratkih i slatkih čestitki, sastavili smo opsežan popis lijepih rođendanskih poruka za sve slavljenike na vašem popisu.

Najljepše čestitke za 18. rođendan


Navršiti 18 godina značajna je prekretnica u životu svake osobe. Označava prijelaz iz adolescencije u odraslu dob, otvarajući svijet mogućnosti i odgovornosti. Kao prijatelji, obitelj i voljene osobe, bitno je proslaviti ovu posebnu prigodu i prenijeti iskrene želje novoj odrasloj osobi. Pronalaženje pravih riječi za tako važnu prigodu može biti teško. 18. rođendan izvrsna je prilika za veliko slavlje. Nažalost, pisanje smislene i iskrene rođendanske čestitke može biti teško. Srećom, imamo inspiraciju da učinimo 18. rođendan vaše voljene osobe nezaboravnim i pokazat ćemo vam najbolje rođendanske želje za 18. rođendan.

Sretan 30. rođendan


Što kažete na promjenu uobičajenih želja za 30.rođendan? Sakupili smo niz izreka i citata koje možete prelistati, pronaći onu pravu i učiniti vaše dobre želje nezaboravnima. Ovakvi rođendani često se slave na veliki način. Divno je ako se u takvoj prigodi vaša čestitka ili rođendanska poruka izdvaja iz mase. Navršiti 30 godina nije baš vesela prilika za svakoga. Neki ljudi dobro podnose starenje, drugi prilično loše. Zbog toga je bitno uvijek razmisliti o svom odnosu sa slavljenikom ili slavljenicom i u skladu s time prilagoditi vaše čestitke za 30.rođendan. Pripremili smo vam do 100 rođendanskih čestitki razvrstanih u različite kategorije kako biste mogli odabrati pravi način da sretnom slavljeniku ili slavljenici poželite sve najbolje.

Rođendanske čestitke za 50. rođendan


Činjenica je da je broj 50 prije značio nešto drugo. U današnje vrijeme, 50-godišnjakinje su živahnije i pune energije, strasti i snova nego ikad. To je još jedan razlog više da s njima proslavite ovaj poseban trenutak uz odgovarajuće želje za njihov 50. rođendan. Ali što točno reći?

Imamo dobre vijesti! Ako tražite čestitke i poruke "Sretan 50. rođendan" za prijatelja ili rođaka, mamu, suprugu ili sestru, došli ste na pravo mjesto. Mislili smo na sve, od jednostavnih do iskrenih poruka za 50. rođendan. Sami odlučujete kojim ćete smjerom krenuti. Razmislite samo o slavljenicu i što točno odgovara njezinoj osobnosti, stilu i odnosu koji vas dvoje dijelite. Pregledajte naše prijedloge i zabavite se birajući poruke za 50. rođendan koje vam najbolje odgovaraju!

Posjetite stranicu citati.eu na kojoj možete pronaći više rođendanskih čestitki, poruka i citata.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se