TRAŽIŠ? NAĐI.

Odvajanje otpada: Je li vaša tvrtka eco friendly?

PODUZETNIČKE PRIČE
10.5.2018. 11:58:42

Odvajanje otpada: Je li vaša tvrtka eco friendly?
Kojom god djelatnošću se bavili, nusprodukt vašeg poslovanja jest i stvaranje otpada. Njegovo odvajanje i pravilno gospodarenje katkada iziskuje mnogo vremena, ali i znanja o tome kako pravilno zbrinuti pojedinu vrstu otpada.  Kako biste osigurali čist okoliš budućim naraštajima, važno je pravilno gospodariti otpadom, a koje su poslovne prednosti sortiranja otpada saznajte u nastavku.

Prednosti odvajanja poslovnog otpada


1. Briga za okoliš – odvajanje i recikliranje otpada znači i manja štetnost vašeg poduzeća na okoliš

2. Dobra poslovna reputacija – društveno odgovorno poslovanje odlična je referenca svakog poduzetnika kojim možete privući nove klijente i zadržati postojeće te izgraditi dobar imidž u javnosti.
 
 
 
3. U skladu ste s propisima – pojedine djelatnosti zakonski su dužne pravilno odlagati određene vrste otpada. Tako ćete izbjeći plaćanje kazni ili, još i gore, tužbe.

4. Jeftiniji troškovi odvoza smeća – angažiranjem tvrtke koja se bavi zbrinjavanjem posebnog otpada, od prikupljanja, razdvajanja do odvoza dugoročno smanjuje troškove odvoza komunalnog otpada, a vaše je skladište čisto.
 

 
 
Tvrtka Wart metal bavi se sakupljanjem neopasnog otpada te nude usluge demontiranja, prijevoza i zbrinjavanja te obrade raznih vrsta metala, željeza, čelika, plastike, gume i papira. Sa sjedištem u Galižani, posjeduju svu potrebnu opremu i ambalažu kojom na siguran način prikupljaju, odvajaju, a zatim i zbrinjavaju ovu vrstu otpada, sve u skladu sa standardima zaštite okoliša. Ako ste svjesni važnosti pravilnog postupanja s otpadom i želite koristiti usluge tvrtke koja posjeduje dozvole, ali i točno zna kako se pravilno postupa otpadom, pošaljite upit Wart metalu.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se