Otkrijte Hotel & Restoran Morgan - hedonistički i gastronomski raj u Istri

ŠTO, GDJE, KAKO...?
25.5.2023. 15:28:52

Otkrijte Hotel & Restoran Morgan - hedonistički i gastronomski raj u Istri
Istra, jedna od najljepših regija u Hrvatskoj, poznata je po svojim raskošnim vinogradima, slikovitim brdima i predivnim dolinama. Na sjeveru ovog očaravajućeg krajolika nalazi se jedan poseban boutique hotel i restoran koji je postao sinonim spoja tradicije i vrhunske kuhinje.

Novootvoreni Hotel Morgan, smješten u Brtonigli, s nevjerojatanim pogledom na vinograde koji se prostiru do samog horizonta svoja je vrata otvorio prošlog ljeta. Hotel se nadovezuje na istoimeni restoran koji je već godinama omiljena gastro destinacija za gurmane i ljubitelje tradicionalne kuhinje.

Tradicionalna kuhinja koja oživljava prošlost: Okusi iz generacija obitelji lovaca


Restoran i hotel s ljubavlju vodi obitelj Morgan koja njeguje dugogodišnju tradiciju i strast prema pripremi jela od divljači. Autohtona jela od divljači u ovom se restoranu pažljivo pripremaju i pretvaraju u kulinarske kreacije koje ostavljaju bez daha.

U kuhinji se koriste lokalno uzgojeni sastojci kako bi stvorili izvanredne okuse koji su karakteristični za ovu regiju. Lovačka juha, fuži s pijetlom i njoki sa srnetinom dio su Morgan jelovnika. Jelovnik prati godišnja doba i mijenja se u skladu sa sezonama, a naglasak je uvijek na lokalnim namirnicama iz okolice. 
 
tradicionalna jela - restoran morgan

Osim nas, ova kulinarska bajka privukla je pažnju mnogih, a restoran je ponosno upisan u renomirane gastronomske vodiče poput Veronellija i Gault Millaua.

Izbor vina iz lokalnih vinarija i regije Istre upotpunjuje kulinarsko iskustvo i stvara savršen spoj s jelima od divljači.


Opuštanje uz panoramski bazen i luksuzni smještaj


Nedavnim otvorenjem Hotela Morgan, ova idilična lokacija postala je i mjestom za ultimativni hedonistički odmor u Istri. Od ljeta 2022. u luksuzno uređenim sobama i apartmanima, ovdje jednako uživaju domaći i strani gosti. 

S pet suvremeno opremljenih spavaćih soba i prostranom apartmanu s dvije spavaće sobe, hotel pruža savršen doživljaj odmora. Sobe su uređene u jedinstvenom stilu, svaka priča svoju priču, a dizajnirane su s ciljem da svakom osiguraju najbolje iskustvo – mladim obiteljima s djecom ili prijateljima na odmoru.
 
hotel morgan

Opuštanje u velikom bazenu hotela s panoramskim pogledom na vinograde, brda i doline savršen je bijeg od svakodnevnih obaveza. Hotel Morgan je i izvrsna polazišna točka za istraživanje Istre. 

Svakog dana možete otkrivati nova mjesta, otići u lov na tatufeistraživati lokalne vinarije, predivne plaže, povijesne gradiće poput Grožnjana i uživati u opuštenom životu Istre.

Posebni trenuci za pamćenje: Intimna vjenčanja, eventi i proslave


Romantična atmosfera, idiličan pogled i izvrsna hrana savršeno su mjesto za obilježavanje posebnih dana u životu.

U elegantnoj i intimnoj atmosferi, mala vjenčanja, godišnjice i druge privatne proslave u hotelu i restoranu Morgan su nezaboravno iskustvo. Kad se radi o planiranju malih evenata u Istri, restoran ispunjava najviše kriterije – pruža izvrsnu uslugu, osigurava potpunu privatnost, osmišljava jelovnik s tradicionalnim jelima te se nalazi na fantastičnoj lokaciji u Brtonigli!

Posjetite li restoran i hotel Morgan, jedno je sigurno – kao i mi, poželjeti ćete se vratiti opet!
 
Više informacija o saznajte ovdje. 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više