TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar na temu "Kontroling u funkciji poslovne uspješnosti"

BIZZDOGAĐANJA
20.6.2017. 9:07:13

Seminar na temu  Kontroling u funkciji poslovne uspješnosti
Danas manageri svih profila i razina svakodnevno rješavaju probleme vezane uz proizvodnju, prodaju, marketing, a vjerojatno ih najviše zaokupljaju pitanja učinkovitosti i poslovnih rezultata. Kontroling je stručna pomoć managementu kojom se omogućava brzo i kvalitetno odlučivanje. 

Time se povećava efektivnost upravljanja te sposobnost prilagođavanja promjenama unutar i izvan poduzeća. Kontroling je savjetnik managementa pri donošenju ispravnih poslovnih odluka, ponajprije uz pomoć ‘tvrdih’ ekonomskih znanja te u kontekstu holističkog pristupa upravljanju pomaže pri pronalaženju optimalnih rješenja.

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb, 29. lipnja od 9:00 do 16:00.

Cilj seminara

Ovaj je seminar rezultat dugogodišnjeg praktičnog kontrolerskog iskustva. Cilj seminara je pokazati da uloga kontrolinga nije samo izvještavanje (reporting), kao što se to ponekad misli, već je to samo jedan njegov dio. 

Osnovna funkcija kontrolinga je njegovo proaktivno djelovanje prije no što odluka bude donesena. 

Sve teme bit će obrađene kroz konkretne primjere iz prakse, uz mogućnost interaktivnog sudjelovanja polaznika u raspravi.

Ciljna skupina polaznika

Seminar je namijenjen svim kontrolerima, djelatnicima u računovodstvu i financijskim odjelima, bankarima, investicijskim i financijskim analitičarima i savjetnicima, managerima, vlasnicima malih, srednjih i velikih poduzeća. 

Zbog svog holističkog pristupa razumijevanju procesa u poduzećima, kontroling ulazi u sve dijelove poduzeća i donosi kvalitetna znanja koja su neophodna, kako top-managerima, tako i managerima prodaje, proizvodnje, logistike ili nabave. 

Sadržaj seminara posebno je interesantan računovođama, osobito onima zainteresiranim za područje managerskog računovodstva.
 
KOTIZACIJA

Redovna cijena seminara:
1.590,00 kn+ PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 22. lipnja:
1.390,00 + PDV.


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se