TRAŽIŠ? NAĐI.

Sve na jednom mjestu! Euro vage u svojoj ponudi ima širok asortiman vaga i salamoreznica

ŠTO, GDJE, KAKO...?
29.8.2018. 14:19:25

Sve na jednom mjestu! Euro vage u svojoj ponudi ima širok asortiman vaga i salamoreznica
Trgovci i trgovački lanci, prodavači na tržnici, kuhinje u ugostiteljskim objektima, pekare i slastičarne, skladišta, laboratoriji - svi oni za potrebe obavljanja djelatnosti koriste se profesionalnim vagama ili salamoreznicama. U Pazinu smo posjetili tvrtku koja na jednom mjestu nudi sve usluge vezane uz prodaju, servis i ovjeru vaga ili mesoreznicaEuro vage. Evo čime se točno bave...

Prodaja, servis i baždarenje vaga


Euro vage specijalizirali su se za prodaju, servis i baždarenje vaga za različite namjene. U ponudi imaju cijeli asortiman profesionalnih vaga, od onih laboratorijskih, trgovačkih, kuhinjskih, industrijskih, kontrolnih i kamionskih vaga do vaga za etiketiranje i izračun cijene.  

Trebate li servis, kalibraciju ili baždarenje vaga, Euro vage imaju dugogodišnje iskustvo u tom području. Stručno osoblje kvalificirano je za rad sa zakonski propisanom opremom za servis, održavanje i ovjeravanje vaga. 

Euro vage su ujedno i ekskluzivni zastupnik i uvoznik kvalitetnih vaga renomiranih proizvođača: Baxtran, Giropes i Girwim.  
 
Euro vage, Pazin, prodaja, servis i baždarenje vaga 

Prodaja i servis salamoreznica


Profesionalni modeli salamoreznica u ponudi Euro vaga dolaze u svim veličinama, napravljene su od nehrđajućeg čelika te se lako čiste i održavaju. U prodaji su brojni modeli ručnih ili električnih strojeva za rezanje salama, mesa ili sireva s raznim veličinama rezača. 

Neovisno o proizvođaču vaše mesoreznice, Euro vage su specijalizirani za popravak raznih kvarova te održavanje svih vrsta salamoreznica. 
 
Euro vage, Pazin, prodaja i servis salamoreznica 

Ako zbog obavljanja vaše djelatnosti trebate kvalitetnu vagu ili salamoreznicu i profesionalnu uslugu servisiranja te baždarenja, slobodno kontaktirajte Euro vage. Usluge servisa dostupne su na području Istre i Dalmacije.  Što se sve krije u njihovom asortimanu provjerite na stranicama eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se