TRAŽIŠ? NAĐI.

Sve za berbu grožda pronađite u agrariji u Bujama (video)

ŠTO, GDJE, KAKO...?
23.9.2016. 9:52:00

Sve za berbu grožda pronađite u agrariji u Bujama (video)
Agrarija Agro Eno u Bujama već 15 godina nudi proizvode za poljoprivredu i enologiju. Gospodin Doriano Korenika sa svojim stručnim timom pruža usluge u vinogradarstvu, maslinarstvu i poljoprivredi
 

Oprema za vinogradarstvo - berba grožđa

 S obzirom da je mjesec rujan rezerviran za berbu grožđa, posjetite agrariju agro eno i pronađite zaista sve potrebno za berbu grožđa na jednom mjestu. 
- Agrarija vrši prodaju na veliko i malo, a pronaći ćete svu potrebnu opremu za maslinarstvo, podrumarstvo, ribarstvo i vinogradarstvo. Enolozi će vam uz laboratorijski nalaz pružiti sve ostale usluge koje su vezane uz enologiju te vas rado savjetovati, kaže nam g. Korenika.

Uz opremu, u asortimanu možete pronaći razne vrste pesticida i fungicida, umjetna i organska gnojiva, ambalažu od drva, plastike ili stakla. Stručni djelatnici na usluzi su kako bi pružili sve moguće savjete iz struke i olakšali vam proces sadnje, berbe i ostalih poljoprivrednih poslova. 

- U našem bogatom asortimanu nudimo više od 10.000 artikala na 1000 kvadratnih metara površine prodajnog prostora. Između ostalog, možemo vam ponuditi razne profesionalne alate i strojeve te profesionalnu radnu HTZ opremu. 

Široku paletu sadnog materijala i sjemenske robe, gnojiva hrvatskih proizvođača i još mnoge druge potrepštine pronađite u agrariji AGRO ENO u Bujama, a do tada saznajte više informacija u video reportaži.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se