TRAŽIŠ? NAĐI.

Tisak na promo materijale za vašu tvrtku ili obrt kao učinkovit način oglašavanja

PODUZETNIČKE PRIČE
26.7.2018. 13:15:47

Tisak na promo materijale za vašu tvrtku ili obrt kao učinkovit način oglašavanja
Promo materijali postali su uobičajen i vrlo učinkoviti način promocije brenda, tvrtke ili obrta. Popis tiskanih promo materijala može biti zaista dugačak: letci, brošure, vizitke, šalice, kemijske olovke, kišobrani, kape, kuverte, dostavnice, USB stickovi i razno razni poslovni pokloni kojima možete uspostaviti dobre odnose s klijentima i suradnicima. 

Colgraph Print iz Pule prvenstveno se bavi izdavačkom i tiskarskom djelatnošću, a za potrebe oglašavanja vašeg poslovanja ponudit će optimalna rješenja uz offset ili digitalni tisak

Offset tisak na promo materijale


Offset tisak je indirektna tehnika tiskanja kod kojeg se boja transferira s offsetne ploče na gumeni "plašt",  a potom s njega rotacijom na arak papira. Prednosti ovog načina tiskanja je vrhunska kvaliteta otiska, mogućnost korištenja specijalnih boja, brza izrada, zamjena i prepravak, povoljne cijene i ekonomičnost kod većih naknada. 

Offset tiskom možete svoje poduzeće reklamirati putem memoranduma, kuverata, tiskanica, fascikala, pozivnica, letaka, kataloga, blokova, knjiga, kalendara, razglednica, vizitki, cjenika, B1 plakata. 
 
Colgraph, offset tisak, Pula 

Digitalni tisak na promo materijale


Digitalni tisak jednostavniji je tiskarski proces koji koristi toner ili tekuću tintu za otisak na promo materijalu. Pogodan je za tisak malih i srednjih naklada primjerice do 100 letaka. Prednosti digitalnog tiska ogledaju se u tome što je otisak brz i kvalitetan, postoji mogućnost kreiranja vlastitog dizajna, postoji mogućnost tiskanja promjenjivih podataka poput adrese ili naziva stoga je jedina opcija kada tiskate materijale za koji je svaki otisak različit. 

Imate li manju naknadu tiskanja letaka, prospekata, plakata ili vizitki, potrebno vam je oslikavanje vozila ili naljepnica za izlog, Colgraph Print će vam uvijek preporučiti tiskanje promo materijala putem digitalnog tiska. 
 
Colgraph, Pula, digitalni tisak 

Sitotisak na promo materijale


Sitotisak je direktna tehnika tiska na sve vrste ravnih površina poput plastike, metala, drva, stakla, tkanine i keramike. Boje koje se koriste u sitotisku prilično su dugog vijeka trajanja.

Sitotisak je najčešće korištena tehnika tiskanja za poslovne promo materijale kao što su majice, kape, ruksaci, platnene, kartonske ili PVC vrećice, torbe i sl. U Colgraph Printu možete sami donijeti odjeću na koju želite tiskati, a ako ne znate što odabrati, ponudit će vam nešto iz svog asortimana, od muških i ženskih jednostavnih T-shirtova, polo majica, kratkih ili dugih hlača, do radnih odijela ili košulja.
 
Colgraph, Pula, sitotisak 

Ako trebate tiskane uredske promo materijale kojima želite biti vidljiviji na tržištu i prepoznatljivi među klijentima i suradnicima, u Colgraph Printu će vam ponuditi razna rješenja. Pošaljite im upit za ponudu ili provjerite njihove usluge na stranicama portala eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se