TRAŽIŠ? NAĐI.

Treba vam idejni projekt za gradnju kuće ili geodetski snimak za evidentiranje objekta? Ovo je geodetski ured za vas! (video)

PODUZETNIČKE PRIČE
19.9.2018. 14:54:00

Treba vam idejni projekt za gradnju kuće ili geodetski snimak za evidentiranje objekta? Ovo je geodetski ured za vas! (video)
Prije nego što se upustite u izgradnju kuće na određenom zemljištu, geodeti su među prvim osobama čije ćete usluge zatrebati. Tvrtka GeoKliman ovlaštena je za obavljanje svih geodetskih poslova, od inženjerske geodezije, katastra, rješavanja imovinsko-pravnih poslova, geodetskog nadzora do sudskih vještačenja. 

Izrada geodetskih projekata, elaborata i snimaka


GeoKliman iz Poreča tvrtka je koja će za vaše potrebe izraditi geodetski projekt za buduću gradnju ili geodetski elaborat za evidentiranje, brisanje ili promjenu podataka o zgradama, te geodetske elaborate za parcelaciju zemljišta.

Dio geodetskog elaborata je i geodetski snimak koji je potreban za legalizaciju objekata. Iz geodetskog snimka vidljive su sve postojeći, odnosno već izgrađeni objekti na vašem zemljištu.
 
GeoKliman, Poreč, geodetski radovi 

Inženjerska geodezija


Tvrtka GeoKliman za vaše potrebe iskolčit će sve vrste građevina, prometnica ili vodova, odnosno sve podatke iz vašeg projekta s visokom će preciznošću prenijeti na teren. 

Također, geodetski će snimiti sve izvedene građevinske radove. Izmjerit će i provjeriti sve izvedene dužine, površine i kubature građevinskih radova. Usto, po potrebi će geodetski snimiti i prikazati dubinu morskog tla. 
 
GeoKliman, Poreč, geodetski radovi 
  

Upis u katastar


U GeoKlimanu vrše geodetske usluge vezane za katastar nekretnina, zemljišta  i instalacija. Geodetski snimak nužan je za sve one građevinske objekte koji još nisu katastarski evidentirani ili njihov upis nije točno zaveden u zemljišne knjige. 

Svaki izgrađeni objekt mora biti upisan u katastar i zemljišne knjige kako bi imovinsko-pravna pitanja bila u potpunosti riješena. Za sam upis u katastar potreban je geodetski elaborat, a građevinski objekt prije upisa mora biti dovršen. 
 
GeoKliman, Poreč, geodetski radovi 

Nova oprema za još kvalitetnije geodetske radove


Godine 2016. tvrtka GeoKliman prijavila se na natječaj Europske unije za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova. Dvije godine kasnije njihov projekt je prihvaćen i dobivaju 300 tisuća kuna potpore za izvođenja još kvalitetnijih geodetskih radova. 

Ovu pozamašnu svotu investirali su u vrhunski geodetski dron Falcon™ 8+, radnu stanicu visokih performansi za obradu fotografija dobivenih dronom te grafički software za obradu podataka i stvaranje 3D modela. Koja je namjena ove geodetske opreme provjerite u videu!
 
GeoKliman, Poreč, geodetski radovi 

Tražite li profesionalan geodetski ured koji će vam pružiti kvalitetne usluge poput izrade geodetskih projekata, geodetskih elaborata i snimaka, inženjerske geodezije, praćenja pomaka i deformacija objekata, izmjera i obračuna kubature i sl., u GeoKliman poslovnicama u Poreču i Rovinju vrata su vam uvijek otvorena! 

Usluge nude na području zapadne i centralne Istre, no po potrebi dolaze i na istočnu obalu. Ponudu provjerite na stranicama eIstra.info, a sa sigurnošću se može reći kako nema geodetskog izazova koji neće riješiti!  
  
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se