TRAŽIŠ? NAĐI.

Trend u uređenju interijera: Oblaganje zidova tapetama i naljepnicama

PODUZETNIČKE PRIČE
3.1.2019. 9:52:00

Trend u uređenju interijera: Oblaganje zidova tapetama i naljepnicama
Razmišljate li o uređenju doma, ali ne želite mijenjati namještaj ili raditi neke veće adaptacije, dobar efekt ostvarit ćete ako samo dekorirate zidove. Jedan od najjednostavnijih, efektnih i isplativih osvježenja prostora leži u dekorativnim tapetama i naljepnicama za zid. Samo jedan detalj vašem domu može dati potpuno novi izgled.  

Ukrasne zidne tapete

Tapete mogu biti izrađene od nekoliko vrsta materijala, pa tako susrećemo one od vinila, papirnatih, umjetnih i tekstilnih vlakana. Jednostavno ih je postaviti, a zbog raznih dezena brzo mogu potpuno transformirati atmosferu vašeg doma. 

Jednobojne tapete možete postaviti na sve zidove u prostoriji, dok one s upečatljivim detaljima bolje izgledaju ako ih postavite samo na jedan zid. Foto tapete za zidove i 3D tapete upečatljiv su dekor za zidove zahvaljujući fotografijama velikih dimenzija koje zaista mogu izgledati efektno. Kod foto tapeta najčešće su traženi prikazi prirode, raznih pejzaža i umjetničkih fotografija, dok su motivi 3D tapeta najčešće uzorak kamena, cigle ili drva. 
 
Kićo soboslikarski obrt, Rovinj,  dekorativne tapete i naljepnice za zid 
 
Motivi mogu biti različiti: geometrijski, cvjetni, apstraktni, životinjski... Slobodno dajte mašti na volju i smislite kako najbolje uklopiti dekoraciju u vaš dom. Za sveukupan efekt bitna je veličina tapeta, ali i mjesto na kojem ćete ih zalijepiti. Za skladan izgled i izazivanje efekta važno je uklopiti uzorak i boju tapeta s ostalim elementima u prostoru, od namještaja do dekorativnih predmeta.
 

Zidne naljepnice u uređenju interijera


Posljednjih nekoliko godina dekorativne naljepnice za zid postale su pravi hit u uređenju interijera. Naljepnica može prekrivati cijeli zid, ali može biti i samo detaljčić koji će osvježiti prostoriju. Osim što ih je poprilično brzo i jednostavno aplicirati na zid, ovaj način uređenja doma ne zahtijeva neku preveliku investiciju. 

Funkcija naljepnica je ukrašavanje, ali njima možete prikriti i manje nepravilnosti na zidu. Na tržištu postoje već gotova rješenja, ali moguće je izraditi i individualizirane zidne naljepnice, primjerice s vama posebnim citatom. 
 
Kićo soboslikarski obrt, Rovinj, dekorativne tapete i naljepnice za zid 

Tapete možete postaviti i sami, no posao zahtjeva mnogo strpljenja i preciznu ruku. Vodite računa o tome da svi uzorci budu na odgovarajućim mjestima i prijelazima. Ako niste baš sigurni možete li odraditi posao poput profesionalaca, tu je Kićo soboslikarski obrt iz Rovinja. Koje vam sve usluge nude provjerite na portalu eIstra.info.  

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se