TRAŽIŠ? NAĐI.

Uskoro sajmovi Intergrafika i Modernpak na Zagrebačkom velesajmu

BIZZDOGAĐANJA
26.5.2017. 8:59:44

Uskoro sajmovi Intergrafika i Modernpak na Zagrebačkom velesajmu
Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su Intergrafika i Modrenpak najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Robne grupe izlagača sajma INTERGRAFIKA: strojevi, uređaji, pribor, sirovine i repromaterijal za grafičku industriju i industriju papira, grafički proizvodi
 
Robne grupe izlagača MODERNPAK: strojevi za izradu ambalaže i pakiranje proizvoda, materijali i sirovine za ambalažnu industriju, sve vrste ambalaže, sredstva za distribuciju proizvoda, poslovni pokloni.
 

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.
Na jednom mjestu dobiti ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Modernpak i Intergrafika afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Radi se o komplementarnim stručnim sajmovima, mjestu okupljanja sudionika iz grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Sajmovi će biti prigoda za prezentacija renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, popraćeni sa nizom stručnih skupova s najaktualnijim temama iz branši, razmjenom iskustava i znanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva, s poslovnom posjetom iz država regije.
 
Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se