TRAŽIŠ? NAĐI.

Vaše vozilo treba na autoservis? Posjetite Autohrvatska Pula!

PODUZETNIČKE PRIČE
9.4.2019. 14:37:00

Vaše vozilo treba na autoservis? Posjetite Autohrvatska Pula!
Toyota, Volkswagen, Audi, Škoda i Seat često su viđene marke automobila na našim cestama. Ako stvarno obožavate svog limenog ljubimca, sigurno mu želite samo najbolje. Svi znaju kako održavanje automobila produžuje njegov radni vijek i njegovu tržišnu vrijednost. Stoga je poželjno da vaše vozilo redovito odvodite u specijalizirani autoservis

Ako je vašem autu potreban servis, popravak ili nove gume, svakako posjetite Autohrvatsku Pula na Punti i pripremite vaše vozilo za proljetno buđenje! 
 
Autoservis Pula, sve marke vozila, autodijagnostika, gume, popravci 

Specijalizirani autoservis u Puli 


Autohrvatska Pula 2013. godine uključila se u lanac Q servisa za sve marke vozila, no posebna poslovna orijentacija je na vozila brenda Toyota, VW, Audi, Škoda i Seat

Iskusan tim stručnjaka pruža niz usluga

 • autodijagnostika
 • pregled vozila
 • redovan servis automobila pod garancijom, ali i izvan nje
 • servis prije tehničkog pregleda
 • automehaničarski popravci
 • autoelektričarski popravci
 • karoserijski popravci
 • prodaja, zamjena i balansiranje guma
 • prodaja rezervnih dijelova
 • pranje automobila
 • izrada polica osiguranja
 • tehnički pregled
 
Specijalizirani autoservis za sve marke vozila, Pula 

Stručno osoblje educirano je u skladu s najvišim standardima kvalitete za navedene marke vozila te mogu pružiti brzu i kvalitetnu uslugu.  
 

Originalni i zamjenski rezervni dijelovi za automobile


Prilikom servisiranja i popravka vozila možete birati između originalnih rezervnih dijelova za sve marke vozila ili onih zamjenskih visoke kvalitete prve ugradnje vozila po znatno pristupačnijim cijenama. 

Dobava rezervnih dijelova u servis odvija se dnevno kroz 5 dostava, a većina originalnih dijelova moguća je unutar 24 sata. Popravak nakon izvršene dijagnostike kvara ili potrebnog servisa odvija se u ekspresnom roku. 
 
Autoservis, Pula, Toyota, Audi, VW, Seat, Škoda 
 
Autohrvatska Pula d.o.o.  već je 67 godina prisutna na tržištu, rezultat čega su stručna usluga, profesionalno osoblje, ali i povjerenje kupaca. Svoje usluge pružaju privatnim osobama, ali i brojnim tvrtkama koje upravo ovdje obavljaju flotno servisiranje vozila, uz mogućnost izrade police osiguranja i obavljanja usluge samog tehničkog pregleda za sve klijente koji to nisu u mogućnosti ili nemaju vremena.
 
Dugu tradiciju, kontinuirano educiranje, povoljne cijene te individualan pristup svakom klijentu ističu kao svoje glavne prednosti. 

Neki ulažu svaku slobodnu minutu u uljepšavanju svog automobila, dok nekima služi kao prijevozno sredstvo od točke A do točke B. No, redovit auto servis neophodan je kako bi vaš auto uvijek bio tehnički ispravan i u voznom stanju. 
 
Autoservis, Pula, rezervni dijelovi 

Autohrvatska Pula specijalizirani je autoservis za sve marke vozila te vam nude kompletnu uslugu održavanja i servisiranja vaših limenih ljubimaca u skladu s propisanim standardima i procedurama. Posjetite ih u Puli ili rezervirajte termin za servis automobila putem obrasca za upit

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se