TRAŽIŠ? NAĐI.

Vinari i vinogradari - u Višnjanu možete pronaći sve što vam je potrebno za berbu grožđa!

PODUZETNIČKE PRIČE
31.8.2017. 13:41:33

Vinari i vinogradari - u Višnjanu možete pronaći sve što vam je potrebno za berbu grožđa!
Istarska vina poznata su po svojoj kvaliteti, a nebrojeno puta nagrađivana su na najpoznatijim domaćim i svjetskim sajmovima. Za kvalitetu grožđa i vina zaslužna je kvalitetna zemlja, mediteranska klima ali i tradicija uzgoja vinove loze, za koju je potrebno znanje, stručnost i tretiranje najboljim mogućim preparatima.
 
Sve za vinare 
Kreće period berbe grožđa i proizvodnje vina, stoga smo tom prigodom posjetili Vinoartis u Višnjanu, specijaliziranu trgovinu za vinogradarstvo i podrumarstvo. Kako se kaže, ovo je mjesto za svakog vinara; svaki vinar pronaći će sve što mu je potrebno za proizvodnju, čuvanje i njegovanje vina.

Poljoprivredna ljekarna


U sklopu trgovine je poljoprivredna ljekarna, koja će omogućiti bolji rezultat kod sadnje, zaštite i berbe grožđa. U ponudi su insekticidi, herbicidi, fungicidi, akaricidi, mineralna ulja, gnojiva, sredstva za dezinsekciju i brojni ostali proizvodi.
Stručni enolozi stoje vam na raspolaganju, te su spremni dati bilo koji savjet vezan uz proizvodni proces vina.
 
Berba grožđa

Analiza vina


U vrhunsko opremljenom laboratoriju mjere se analitički parametri, nakon čega se dobiva potvrda te u konačnici ocjena samog vina. Nakon laboratorijske analize, svakako se posavjetujte s enolozima koji će vam dati naputke koje možete primijeniti kako bi grožđe i vino bili još bolje kvalitete.
 
Vinoartis
 

Trgovina Vinoartis u svojoj ponudi ima preko 10 000 proizvoda renomiranih proizvođača, a osim za vinarstvo i vinogradarstvo, tu je i oprema za maslinare i ostale poljoprivrednike.
 
Za sretnu sadnju i berbu, posjetite Vinoartis u Višnjanu!
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se