TRAŽIŠ? NAĐI.

Vrata centar: Ekskluzivna ulazna i sobna vrata talijanske kvalitete

ŠTO, GDJE, KAKO...?
20.1.2020. 13:30:00

Vrata centar: Ekskluzivna ulazna i sobna vrata talijanske kvalitete
Odaberete li neodgovarajuća ulazna ili sobna vrata, možete narušiti cjelokupan izgled vašeg doma, ali i umanjiti njihovu funkciju. Primjerice, ona vanjska su često izložena raznim utjecajima, zbog čega može doći do deformacija. Stoga je važno izabrati provjerenog dobavljača i izvođača radova iza kojeg stoje kvalitetni proizvodi. U Puli je to Vrata centar, a što se sve nalazi u njihovoj ekskluzivnoj ponudi, donosimo u nastavku...

Ulazna i sobna vrata talijanskih brendova


Vrata za stambeni objekt ili poslovni prostor predstavljaju veliku investiciju. U ovom slučaju kvaliteta garantira trajnost proizvoda. Ulazna i sobna vrata od jeftinih materijala podložnija su oštećenjima i iskrivljenjima, što će za sobom povući ponovnu investiciju. 

U Puli već dugi niz godina posluje Vrata centar u kojem na jednom mjestu možete kupiti odgovarajuća ekskluzivna vrata, a po potrebi dogovoriti i njihovu montažu. Netko će reći da prvoklasni proizvodi imaju previsoke cijene, no možete biti sigurni da ovdje dobivate odličan omjer uloženog i dobivenog. Navedeno se ne odnosi samo na ulazna i sobna vrata, već i ostale proizvode iz ponude. 
 
Ulazna i sobna vrata Pula 

U asortimanu Vrata centra ističu se talijanski brendovi Oikos, Pivato, Vighi i VenusDesign koje karakterizira isključivo kvaliteta. Prema njihovoj preporuci, Oikos vrata odlikuju se velikim i širokim dimenzijama, a estetski su idealna za kuće s ravnim linijama i krovovima. Proizvođač Pivato, kako bi opravdao pouzdanost u brend, pozornost obraća na sve detalje, od materijala, do brtvi i brava i s lakoćom prilagođava proizvode mjerama prostora. 

Brend Vighi usmjerio se na neprestane inovacije i korištenje samo kvalitetnih materijala. Njihova su protuprovalna vrata na dobrom glasu, a karakterizira ih i izvrsna toplinska i zvučna izolacija. Kao prednost VenusDesign vrata tu je mogućnost personalizacije, odnosno prilagođavanje vrata željenoj visini, koja će se istaknuti svojom jednostavnošću i elegantnim linijama te prvoklasnim materijalom. 
 
Ulazna i sobna vrata Pula 

Ulazna i sobna vrata standardnih dimenzija i po mjeri


Ono što iz Vrata centra savjetuju je: "Prilikom odabira odgovarajućih vrata, bilo da se radi o ulaznim ili sobnim, dobro razmislite o tome koja je njihova glavna funkcija. Želite li osigurati zvučnu i termalnu izolaciju, imati dobru protuprovalnu zaštitu ili samo ograditi dvije prostorije... U skladu s time možemo ponuditi odgovarajuće modele. Odudaraju li dimenzije prostora pojedinog kupca od onih standardnih, predložit ćemo izradu vrata po mjeri."

Standardne veličine ulaznih i unutarnjih vrata se razlikuju. Ona klasična ulazna su jednokrilna, često dolaze u visini od 2 do 2,40 m, širine 90 do 110 cm. Ako se radi o jednokrilnim, sobna vrata najčešće su visoka 2,04 m, a široka od 63 do 93 cm. 
 
Ulazna i sobna vrata Pula 

Iako postoje vrata standardnih dimenzija, razlikuju li se proporcije vašeg prostora od onih klasičnih, moguće je naručiti i vrata po mjeri. U ponudi Vrata centra pronaći ćete isključivo modele nevjerojatne otpornosti, u potpunosti funkcionalne, s posebnom pažnjom na detalje koji će ih učiniti jedinstvenima. Osim odgovarajuće visine i širine, izradit će ih od odabranog materijala, u raznim nijansama i stilovima. Kako doznajemo, sve je veća potražnja za sobnim vratima visine od 240, 270 i 330 cm, koja je moguće montirati praktički od stropa do poda, sa svega 5 mm udaljenosti od rubova. Protuprovalna vrata pretežito se izrađuju po mjeri jer ipak moraju opravdati svoju funkciju i skladno sjesti u zadane okvire. 

Pri odabiru vrata vodi se računa i o kakvom se objektu radi. U Vrata centru će vam za građevine stambene namjene preporučiti jedna, a za one poslovne sasvim druga vrata. Cilj je da ona odgovaraju karakteristikama i potrebama prostora jer će samo tako u potpunosti ispuniti svoju funkciju. 
 
Ulazna vrata Pula 

Podne obloge


Dizajn unutarnjih i vanjskih vrata možete popratiti i dizajnom podova. U Vrata centru znaju kako su podne obloge još jedan o bitnih dijelova prilikom renovacije ili izgradnje prostora. Svojim klijentima ponudit će savršen spoj funkcionalnosti i estetike - najkvalitetnije parkete, vinile i laminate

Poželite li urediti interijer od "glave do pete", Vrata centar može vam ponuditi kompletnu uslugu, od prodaje i montaže vrata i podnih obloga, do mogućnosti nabave namještaja. 
 
Sobna vrata Pula 

U Vrata centru drže do toga da se svaki njihov proizvod mora vrhunski uklopiti u prostor, a pružena usluga na najvišoj razini. Želite li ona jednostavna ili posebno oblikovana vrata, s ukrasima ili bez, laminatna, furnirana, staklena, ALU, PVC, drvena, metalna ili u kombinaciji više materijala, protuprovalna ili klasična, iskusni prodavači savjetovat će vas kroz cijeli proces, od odabira, kupnje do montaže. Bez sumnje, Vrata centar ponudit će vam samo najbolje od najboljeg! Za sve što vas zanima, pošaljite im upit

(I: eIstra.info)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se