TRAŽIŠ? NAĐI.

Zbrinjavanje i obnova tonera za laserske printere

PODUZETNIČKE PRIČE
10.9.2018. 14:59:14

Zbrinjavanje i obnova tonera za laserske printere
Zakon o održivom gospodarenju otpadom klasificira tonere kao opasan otpad čije je bacanje u komunalni otpad strogo zabranjeno, a kazne za kršenje odredbi Zakona su više od 300 000,00 kuna! 

Obnova tonera za laserske printere 


Obnovite li toner za laserski printer, u potpunosti ste usklađeni sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, koji predviđa recikliranje.
 
Obrt Premplast bavi se obnovom tonera za mono i color laser printere. Imate li pisač brenda Canon, Hp, Kyocera, Lexmark, Oki, Samsung ili Xerox, u Premplastu će odraditi ovaj tehnički proces. Postupak obnove obuhvaća izmjenu potrošnih dijelova toner-kazeta, čišćenje spremnika i punjenje odgovarajućim prahom.

Prije negoli preuzmete svoj obnovljeni toner, Premplast će testirati toner na pisaču, a tek nakon što  udovolji sve testove ispisa, toner se smatra ispravnim i možete ga ponovno koristiti. 
 
Premplast, Premantura, Obnova i zbrinjavanje tonera za printere 

Prednosti obnove tonera za laserske printere


Ispravnost i kvaliteta tonera uvelike utječu na rad printera. Korištenjem obnovljenog tonera smanjuju se troškovi jer nije potrebno stalno kupovati originalne kazete tonera, već ih samo nadopunjujete novim prahom i dijelovima. 

Kvaliteta ispisa obnovljenih tonera u potpunosti je jednaka originalu. 

Uz uštedu i ekonomičnost, prednost obnove tonera leži i u tome što ovim procesom pridonosite očuvanju okoliša. Umjesto da bacite staru kazetu tonera i kupite novi spremnik, ponovnim punjenjem smanjujete količinu štetnog i teško razgradivog otpada. 
 
Premplast, Premantura, Obnova i zbrinjavanje tonera za printere 

Osim usluga obnove tonera za mono i color laser i ink-jet printere, Premplast se bavi i proizvodnjom kazeta-ribona za iglične pisače. Svojim klijentima osiguravaju i dostavu obnovljenih tonera na području cijele Hrvatske. Više informacija potražite na portalu eIstra.info, a za sve što Vas zanima možete ih kontaktirati putem obrasca za upit

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se