TRAŽIŠ? NAĐI.

Imate stare prozore koje ne želite mijenjati? Poreč Larix nudi vam rješenje: nova tehnologija zamjene stakala

PODUZETNIČKE PRIČE
9.10.2018. 14:28:01

Imate stare prozore koje ne želite mijenjati? Poreč Larix nudi vam rješenje: nova tehnologija zamjene stakala
Imate li stare drvene ili PVC prozore, ali ne želite mijenjati okvire jer su oni još uvijek kvalitetni – postoji rješenje! Umjesto zamjene kompletnih prozora, moguće je zamijeniti samo stakla. I to ne bilo kakvim staklima, već termoizolacijskim, s kojima ćete značajno uštedjeti na troškovima grijanja i hlađenja. Tvrtka Poreč Larix pravi je stručnjak u obnovi starih prozora onim termoizolacijskim. U nastavku vam donosimo više o ovoj tehnologiji i njenim prednostima. 

Moderna tehnologija zamjene starih stakala


Poreč Larix bavi se zamjenom starih i ugradnjom novih stakala specijalnim PVC profilima. Radi se o alternativi zamjeni kompletne stolarije, prvenstveno kada je konstrukcija postojeće stolarije još uvijek kvalitetna. Ako se vaša stakla magle, rose ili je vidljivost kroz njih postala loša, vrijeme je za promjenu.
 
Metoda je financijski isplativa, brza i efikasna, a popularna je kod obnove povijesnih zgrada u kojima se želi zadržati postojeća stolarija. Ugradnjom specijalnog PVC okvira u onaj postojeći moguće je zamijeniti stara jednostruka stakla onim termoizolacijskima u vrlo kratkom roku i na licu mjesta.
 
Poreč Larix, moderna tehnologija zamjene starih stakala  

Prednosti zamjene stakala 


Prednost ove revolucionarne metode jest u brzini montaže – sam postupak nije dugotrajan. U samo jedan dan moguće je zamijeniti sva stakla na stolariji! Nisu potrebni nikakvi građevinski radovi poput rušenja okvira, izbijanja iz zidova ili oštećenja stolarije. Budući da su stakla u ponudi Poreča Larix termoizolacijska, značajno se smanjuje gubitak topline i moguće je ostvariti kvalitetnu termo izolaciju unutarnjeg prostora.
 
Magljenje i orošavanje stakala uz ovu metodu smanjuje se za čak 95%, a zvučna izolacija bit će povećana. Troškovi ovakvog načina izmjene stakala su do 70% manji nego da mijenjate čitavu stolariju, a ušteda na kasnijim računima grijanja i hlađenja bit će značajna!
 
Poreč Larix, moderna tehnologija zamjene starih stakala  

Želite li se na vrijeme angažirati i smanjiti troškove grijanja u nadolazećoj zimi, provjerite ponudu Larixa iz Poreča na stranicama portala eIstra.info. Pitanja i zahtjev za ponudu možete im poslati putem obrasca za upit, na što će vam rado i stručno odgovoriti. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se