TRAŽIŠ? NAĐI.

KOBAŠ GRADNJA

Uređenje okoliša, postavljanje tlakovca
Naziv poslovnog subjekta:    KOBAŠ GRADNJA
  Lakvere 1, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zlatko Kobaš
https://www.eistra.info/kobas-gradnja/
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

Kobaš gradnja

Želite da vam okoliš postane oaza mira, uživanja i odmora? Trebate idejno rješenje za vrt kako bi dizajn bio kreativan, lijep i funkcionalan? Pozovite nas, a naše iskustvo i vrijedne ruke za planiranje napravit će vrt po vašim željama.

Kobaš gradnja nudi sveobuhvatnu provedbu projekta i savjetovanja u planiranju privatnih i javnih prostora. Nakon što vidimo površinu koju treba urediti, ponudit ćemo vam i stručno mišljenje, uz poštivanje vaših želja.

Uređenje okoliša i okućnica

Prema željama i mogućnostima koje definiramo pri pregledu terena, izrađujemo potrebnu projektnu dokumentaciju, te nakon vaše potvrde krećemo u organizaciju poslova. Kako bi sklad i funkcionalnost bili savršeni treba uzeti u obzir više različitih faktora - položaj, veličinu i oblik zemljišta, svojstvo tla, te prema namjeni za što će se tlo u budućnosti koristiti.

Izvodimo vrtne staze od raznih materijala, pravilnih i nepravilnih oblika. Projektiramo i izvodimo vrtne fontane, jezerca i potoke u vrtu. 
 

Održavanje vrta predstavlja stalnu i kontinuiranu brigu i angažman. Naš stručni tim vodi računa o pravovremenoj košnji, orezivanju ukrasnih grmova, čišćenju živica, te vodimo brigu o zdravstvenom stanju vašeg bilja. 


DJELATNOSTI

KOBAŠ GRADNJA
 
Uređenje okućnica i okoliša
PROIZVODI I USLUGE

Usluge koje nudimo:
 
  • Uređenje okoliša
  • Uređenje okućnica
  • Navodnjavanje
  • Iskopi
  • Postavljanje tlakovca
  • Roh bau
 

Ključ u ruke

Ukoliko se radi o standardnoj gradnji ili izgradnji ključ u ruke usmjereni smo na trajnu komunikaciju s klijentom te naglaskom na odgovornost. 

Izvođači radova samostalno se obvezuju obaviti skupno sve radove koji su potrebni za izgradnju i uporabu određenog objekta.

U potpunosti smo opremljeni za izvođenje građevinskih radova najviše grupe složenosti i opsega. Ponudit ćemo vam optimalna rješenja po izuzetni povoljnim cijenama uz visoku kvalitetu obavljenog posla.
 

Zadatak nam je zadovoljiti svakog klijenta zato poštujemo zadane rokove izvedbe i koristimo samo najkvalitetnije materijale za rad.

Obratite nam se s povjerenjem. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se