TRAŽIŠ? NAĐI.

SERVIS ZA ČIŠĆENJE LIMPO MONDO

Čišćenje stubišta, stanova, kuća, ureda, Pula, Medulin
Naziv poslovnog subjekta:    SERVIS ZA ČIŠĆENJE LIMPO MONDO
  Cota 45, Vinkuran, Pula 52100
Općina  Medulin
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Vera Tapai
https://www.eistra.info/limpo-mondo/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PO DOGOVORU
O NAMA

Limpo mondo, Pula: Servis za čišćenje i održavanje kuća, stanova, apartmana, stubišta, ureda te čišćenje nakon građevinskih radova


 
Servis za čišćenje i održavanje Limpo mondo iz Vinkurana kraj Pule radi čišćenje i održavanje stanova, kuća, stubišta zgrada, ureda i apartmana, dvorišta i okućnica. Pravi smo majstori kad je i čišćenje nakon građevinskih radova u pitanju.
 
Područje na kojem su naše usluge dostupne je grad Pula i šira okolica, uključujući općinu Medulin.
 
Čišćenje kuća, Pula
 
Trebate li jednokratno generalno čišćenje stana, apartmana, kuće ili ureda, naše će djelatnice posao obaviti prema najvišim higijenskim i estetskim standardima čistoće. Radimo s profesionalnim sredstvima za čišćenje sigurnim za vaš namještaj i za ruke.
 
Također vam nudimo i povremeno kao i redovita čišćenja i održavanja vašeg doma, poslovnog prostora, stubišta zgrade ili apartmana.
 
Svakom poslu pristupamo profesionalno i odgovorno, a način rada i opseg posla prilagođavamo svakom pojedinom klijentu. Čišćenje obavljamo u dogovoreno vrijeme i u zadanim rokovima.
 
Naše su usluge čišćenja dostupne 7 dana u tjednu!
 
Garantiramo vam pristupačne cijene te maksimalnu diskreciju od strane naših djelatnika.
 
Zahvaljujući kvaliteti našeg rada, broj suradnji koje su potvrda naše kvalitete svakodnevno raste. Postanite i vi jedan od klijenata koji su zadovoljni našom uslugom.
 
Kontaktirajte nas putem forme za upit ili nas nazovite. 
 
Čišćenje stubišta, Pula
DJELATNOSTI

 • čišćenje nakon građevinskih radova
 • čišćenje ureda
 • čišćenje stubišta
 • čišćenje stanova - generalno, povremeno, redovito
 • čišćenje apartmana
 • čišćenje dvorišta / okućnice
 • Pula
 • Medulin
PROIZVODI I USLUGE

Čišćenje stubišta


Program čišćenja stubišta uključuje: pranje stepeništa, stubišta u zgradama, rukohvata i svega što želite da se očisti te to prethodno dogovorite s nama. Sve radove ćemo prilagoditi vašim potrebama.
 
Javite nam gdje se nalazite, o kojoj površini se radi i koliko često želite da se obavlja posao čišćenja stubišta. U cijenu je uračunat pribor odnosno sredstva za čišćenje potrebna za obavljanje posla. Cijena ovisi o veličini prostora (zgrade), učestalosti i vremenu potrebnom za čišćenje.
 
Uslugu čišćenja stubišta možete naručiti kao jednokratnu, a možete dogovoriti i periodično čišćenje ovisno o potrebi. Predlažemo vam sljedeće modalitete čišćenja:

 • Svakodnevno čišćenje (broj sati po dogovoru)
 • Tjedno čišćenje (2 dana, 3 dana ili 4 sata, 6 sati)
 • Mjesečno čišćenje (jedan puta tjedno)
 

Čišćenje nakon građevinskih radova


Nakon završetka gradnje ili adaptacije prostor zahtjeva temeljito čišćenje. Trebate li pouzdanu i učinkovitu tvrtku za čišćenje prostora u objektu nakon građevinskih radova, nazovite nas.
 
Naša usluga uključuje: sakupljanje i uklanjanje otpada, uklanjanje ostataka boja i mrlja, brisanje prašine i usisavanje svih površina,  metenje, usisavanje i pranje podnih površina, pranje i poliranje prozora i pripadajućih okvira...
 

Čišćenje stanova, kuća, apartmana

 
Kao što znamo, svako kućanstvo je jedinstveno pa zbog toga zahtjeva i jedinstveni pristup. Mi se brinemo o vašem domu kao da je naš! Nudimo vam usluge čišćenja stanova, kuća i apartmana u Puli ili Medulinu koje uključuju također i vile te kuće za odmor na sljedećim principima:

 • Generalno čišćenje - gratis bočica sredstva za čišćenje pećnica
 • Svakodnevno i periodično održavanje
 • Proljetno čišćenje
 • Čišćenje nakon proslava
 • Čišćenje nakon završenih radova
Prilikom svakog dolaska mi brišemo prašinu, usisavamo, peremo i dezinficiramo svaku sobu. Koristimo vlastitu opremu i sredstva za čišćenje.
 

Čišćenje ureda i poslovnih prostora

 
Čistimo urede i poslovne prostore na periodičnoj ili redovitoj bazi kako bi se vi i vaši djelatnicima osjećali ugodnije pri radu. Omogućujemo vam sigurno i zdravo okruženje, provjetravamo i čistimo uredski i poslovni prostor te dezinficiramo i dubinski čistimo uredske kuhinje i toalete. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se