TRAŽIŠ? NAĐI.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PAZIN

Obrazovanje odraslih, najam prostora, kino, kazalište, koncert, Pazin
Naziv poslovnog subjekta:    PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PAZIN
OIB:  58525559545
  Šetalište Pazinske gimnazije 1, Pazin 52000

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Darko Tumpić
https://www.eistra.info/pucko-pazin/
http://www.puckouciliste-pazin.hr/
Pridruži se
O NAMA

Pučko otvoreno učilište, Pazin

 
Pučko otvoreno učilište Pazin sa sjedištem u pazinskom Spomen domu, ustanova je koja provodi programe za obrazovanje odraslih u sklopu cjeloživotnog obrazovanja.  Naš je cilj polaznicima pružiti mogućnost da steknu novo zanimanje, oslobode vlastitu kreativnost ili nastave raditi na sebi.

Obrazovanje odraslih, Pazin, Pučko otvoreno učilište
 
Nudimo razne programe stručnog osposobljavanja i usavršavanja. Provodimo moderne programe uz suvremeni pristup obrazovanju, pri čemu je učenik u središtu procesa učenja. Naši su programi namijenjen svima koji se žele prekvalificirati, dodatno obrazovati, usvojiti nove vještine i usavršiti postojeće.
 
Sve djelatnosti odvijaju se sukladno Zakonu o ustanovama, Zakonu o obrazovanju odraslih, Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Zakonu o pučkim otvorenim učilištima.
 
 
Pazinsko Pučko otvoreno učilište, mjesto je znanja, kulture, ali i zabave. Tijekom godine u našim se prostorima održavaju brojne izložbe, konferencije, koncerti i festivali, a u sklopu učilišta djeluju i kazalište i kino.  
 
Postani i vi polaznik naših tečaja za obrazovanje odraslih 
javite nam se upitom ili telefonom!
DJELATNOSTI

 Koncert Pazin Pučko otvoreno učilište Pazin
PROIZVODI I USLUGE

Kino Pazin

U našoj kino ponudi naći će se ponešto za svakog kinoljupca. U našoj multifunkcionalnoj dvorani s 579 sjedećih mjesta prikazujemo u  prosjeku 5 filmova tjedno. 
 

Izložbe | Koncerti

Kulturne aktivnosti bitan su segment djelovanja učilišta. U prostoru pazinskog kazališta organiziramo brojne kulturno-zabavne događaje kao što su izložbe i koncerti.
 

Najam prostora, Pazin

Želite li iznajmiti prostor u Pazinu za stručne skupove, konferencije, kulturne ili zabavne manifestacije, nazovite nas. Pučko otvoreno učilište iznajmljuje svoj prostor za organiziranje širokog spektra događanja.  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PAZIN " se nalazi u ovim kategorijama
Obrazovanje odraslih, najam prostora, kino, kazalište, kultura, Pazin, pučko otvoreno učilište, stručno osposobljavanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se