TRAŽIŠ? NAĐI.

HACCP radionica za voditelje HACCP tima

BIZZDOGAĐANJA
4.9.2013.

HACCP radionica za voditelje HACCP tima
Centar za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu  koja se održava 19. i 20. rujna 2013. od 10,00 – 16,00 h u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Svrha radionice je sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obaveze subjekata u poslovanju s hranom,  a u praktičnom dijelu upoznati SPH sa načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima,  praktičnim primjerima iz prakse, u cilju izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu vezanu uz odredbe Zakona o hrani, kao i svim drugim zainteresiranim stranama koje na bilo koji način sudjeluju u provođenju istog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će prema ukazanoj potrebi nakon popunjenja ove grupe, svi prijavljeni biti obavješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice.

Voditelj HACCP radionice je mr.sc. Nevenka Gašparac dr.vet.med.

Prijavnicu poslati na fax: 01 4561 614 ili na e-mail kvaliteta@hgk.hr

ili ngasparac@hgk.hr. Sve informacije možete dobiti u Centru za kvalitetu na broj telefona 01 4561 551.
(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se